Man in de trein die een krant aan het lezen is

Voordeelurenabonnement 60+

Kortingsmogelijkheden

Keuzedagen

Bent u 60 jaar of ouder dan heeft u een streepje voor bij NS: u schaft dan tegen een laag tarief 7 Keuzedagen per jaar aan.

Meer informatie over keuzedagen en internationaal reizen.

RailPlus

Met korting reizen naar wel 23 verschillende landen in Europa! Dat kan met de internationale voordeelkaart RailPlus. Met RailPlus krijgt u maar liefst 25% korting op diverse internationale treinreizen.

Bent u in het bezit van een Voordeelurenabonnement en bent u 60 jaar geworden, dan heeft u recht op een gratis RailPlus kaart. Deze is verkrijgbaar bij de NS-servicebalie. Neemt u voor aanschaf wel uw OV-chipkaart met daarop uw Voordeelurenabonnement mee, en een geldig legitimatiebewijs. Bent u in het bezit van een Altijd Vrij of Altijd Voordeel Abonnement, en 60 jaar of ouder? Dan kunt u RailPlus voor €15,- aanschaffen. De kaart vraagt u aan via de website of koopt u bij NS International Service Center (030-2300023), de NS International-balie in de Tickets & Servicewinkels of NS-servicebalies op het station. Neemt u bij aanschaf via de balie uw OV-chipkaart met daarop uw Altijd Vrij of Altijd Voordeel Abonnement én een geldig legitimatiebewijs mee.

Koop RailPlus

Voorwaarden

Voor de voorwaarden van de RailPlus-korting verwijzen we u naar onze kortingenpagina. U vindt daar de voorwaarden voor RailPlus onderaan de pagina.

Speciale tarieven Thalys voor reizigers ouder dan 60

Thalys heeft voor u als 60-plusser ook nog eens speciale tarieven. Zo profiteert u van korting over het hele traject. En let op: er geldt op=op voor deze speciale tarieven. Boek dus op tijd!

  • Vanaf 60 jaar (op de dag van reizen)
  • Enkele reis, beschikbaar in Comfort 1 en Comfort 2
  • Eén keer om te wisselen voor vertrek en tot één uur na vertrek op het Thalys vertrekstation
  • 100% terugbetaald voor vertrek en tot één uur na vertrek op het Thalys vertrekstation
  • Alles onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de tarieven. U kunt boeken vanaf 3 maanden voor de reisdatum.

Andere kortingen

Voordeelurenkorting en Jaarkaarthouders

Bent u in bezit van een Voordeelurenabonnement, Jaartrajectabonnement of NS/OV-jaarkaart dan geeft veel mogelijkheden tot korting bij uw internationale reis.

Lees meer

Overige kortingen voor internationaal reizen

Wist u dat kinderen en jongeren profiteren van aanzienlijke prijsreducties? En ook onze vaste klanten bieden we natuurlijk graag wat extra's: met RailPlus! Lees meer over ThalysThePass, en DB Bahncard.

Lees meer

Boek uw treinticket

X
X

Waarom NSInternational.nl?

  • Ruim 3300 Europese bestemmingen online
  • Nederlandse klantenservice
  • Online geen reserveringskosten
  • Veilig en gemakkelijk online betalen

Hulp nodig?