Thalys aanbiedingen en tips voor voordelige treintickets

Thalys aanbiedingen

De beste aanbiedingen voor Thalys treintickets op een rij

Een trip met hogesnelheidstrein Thalys naar Parijs, Lille, Antwerpen of Brussel wordt nog aantrekkelijker met voordelige treintickets. De beste Thalys aanbiedingen vindt u hier: zo betaalt u nooit meer teveel!

Vroeg boeken is voordelig reizen

Staat er voor u (nog) geen relevante aanbieding bij? Niet getreurd, de beste manier om voordelige tickets te kopen is zo vroeg mogelijk boeken. Bij Thalys kan dat al tot 4 maanden voor vertrek. Boek in plaats van last minute zo vroeg mogelijk, u heeft dan de meeste kans op de laagste prijzen.

Is uw ticket (nu) nog niet te boeken? Meld u zich dan aan voor onze handige boeking-alert en u krijgt van ons een seintje krijgt wanneer uw datum te boeken is.

Een trein later?

Wist u dat ’s avonds reizen vaak goedkoper is dan overdag? U kunt dus voordeliger uit zijn door een trein te nemen die later op de dag rijdt. Uitslapen loont (als het in uw schema past)!

Met 4 of 5? Groepskorting!

Er gelden speciale Thalys aanbiedingen voor reisgezelschappen die groter zijn dan 3 personen. Handig als u bijvoorbeeld met uw kleinkinderen of een vriendengroep op pad gaat. Hoe groter het reisgezelschap (tot een maximum van 5 personen), hoe lager de prijs per persoon.

Andere dag of klasse

Wilt u een weekendje weg? Het is voordeliger om op za-zo-ma te gaan in plaats van vr-za-zo. Of stap voor een weekendje Parijs eens in de 1e klas. Dan ontvangt u korting: op zaterdag en zondag reist u 1e klas vanaf € 59 enkele reis naar Parijs.

Korting met Thalys ThePass

Reist u vaak met Thalys? Met Thalys ThePass koopt u tickets met kortingen tot wel 50% tegen flexibele voorwaarden. De moeite waard! Meer informatie vindt u op de website van Thalys.

Altijd op de hoogte van de laatste Thalys aanbiedingen? Meld u aan voor de nieuwsbrief

Hulp nodig?