Jongerenvoordeel

Jongerenvoordeel

Europa ligt aan je voeten

Voor alle spontane globetrotters hebben we spectaculaire prijzen. Doe eens gek en boek een treinreis naar een van deze geweldige Europese steden. Rondreizen of lekker shoppen? Het kan allemaal!

 • Voordeel voor jongeren t/m 25 jaar
 • Aankomen in hartje stad
 • Grote hippe steden of een rondreis door Europa?
 • Met Thalys naar België voor € 29 enkele reis

Wilt je voortaan als eerste op de hoogte zijn van de laatste aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze NS International nieuwsbrief.
Ja, ik meld me aan

Bizar snel naar België!

Hállo zomer! De zon prikt op je huid en om je heen zie je blije gezichten en volle terrassen. Dan wil je toch niet binnen zitten? Nou ja, heel even in Thalys dan… om lekker te gaan chillen net over de grens! In juli en augustus reis je met een jongerenticket (16-25 jaar) in nog geen 2 uur van Nederland naar België vanaf € 29 enkele reis. Wat let je? Leef je lekker uit deze zomer!
Zoek treintickets

Hoe boek je een ticket?

Vul op de homepage in de boekingsmodule bij 'van' het station in bij je in de buurt. Je ziet daaronder bij Reiziger 1 'volwassene (26 t/m 59 jaar)' staan. Klik in dat veld en selecteer vervolgens 'jongere'. Op een aantal (actie)tarieven krijg je als jongere geen extra korting.

 • België

  Actie: Met Thalys naar België

  Thalys naar Antwerpen en Brussel rijdt vanaf Amsterdam via Schiphol en Rotterdam naar België. Boek je tickets met jongerenkorting en reis voordelig!
  Zoek treintickets

  Reizen met IC Brussel?

  Met Intercity Brussel ben je voordelig uit als je vroeg boekt en doordeweeks reist. Heb je ook nog een studenten OV? Dan kan het nóg goedkoper!
  Lees meer

  Tips Antwerpen

  In Antwerpen vind je veel plekken waar je kleurrijke kunstwerken kunt bewonderen. Street art komt veel voor in deze stad maar met name in de wijk Sint-Andries is graffiti en fotografie niet weg te denken! Bekijk de website voor een compleet overzicht

  Kulminator Biercafé: aan het Vlemickveld in Antwerpen kun je helemaal los gaan als het gaat om bier! Dit biercafé is niet alleen gevuld met alle soorten bier maar ook met boeken en veel planten. Al deze ingrediënten zorgen voor een ietwat rommelig maar o zo leuk café!

  Super Mercado: in hartje Antwerpen, vind je de eerste food market van België. De zuiderse marktsfeer is in het voorjaar van 2019 overgebracht naar een overdekte foodmarket met 14 foodstands en 4 barren. De markt is gevestigd in een voormalig postkantoor en niet te missen als je het centrum van de stad ontdekt!

  Minderjarig
  Reis je alleen en ben je nog geen 18? Dan val je onder de verantwoordelijkheid van je ouders. Een schriftelijke verantwoordelijkheidsverklaring van je ouders is verplicht, de trainmanager kan hier om vragen.

 • Parijs

  Parijs is gewoon perfect!

  Eiffeltoren beklommen, Notre Dame bezichtigd en langs de Seine gewandeld? Dan is het tijd om eens flink te gaan shoppen. Bijvoorbeeld in de trendy wijk Le Marais. En daarna het uitgaansleven in!
  Zoek treintickets Parijs

  Vanaf 12 t/m 17 jaar
  Als je jonger bent dan 18 jaar mag je gebruik maken van het jongeren tarief. Als je alleen reist zonder begeleiding van een volwassene moet je altijd een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien.

  Minderjarig jonger dan 18 jaar
  Als je alleen reist zonder begeleiding moet je de hele reis in het bezit zijn (en op aanvraag kunnen tonen) van de schriftelijke toestemming voor de reis van een ouder of wettige voogd.

 • Duitsland

  Duitsland barst van de leuke bestemmingen. Zowel voor een stedentrip als voor een langere vakantie heb je keuze genoeg. Reis met de trein naar Duitsland en ontdek het zelf. Er zijn treintickets naar meer dan 1800 Duitse bestemmingen online te boeken!

  Weekendje Berlijn?

  Doen! Bezoek de historische bezienswaardigheden in deze metropool. Club der Visionäre is een café dat ’s avonds verandert in een technoclub en dan moet de nacht nog beginnen... Viel Spaß. Al vanaf € 39 enkele reis, 2e klas.

  Zoek treintickets Berlijn

  Keulen is hot

  Keulen is de ideale stad voor een stedentrip, maar ook een dagje Keulen is goed te doen. Vintage shops, alternatieve cafeetjes. Und tanzen? Ook het nachtleven van Keulen is bruisend. Keulen is net zo hot als Berlijn, maar dan dichtbij huis. Al vanaf € 20 enkele reis, 2e klas.

  Zoek treintickets Keulen

  Alleenreizende jongeren

  Vanaf 12 t/m 14 jaar mag je alleen op pad en reizen met 50% korting. Als je ouder bent dan 15 jaar ontvang je geen korting.

 • Interrail

  Interrail: het treinavontuur wacht!

  Een paar dagen, twee weken of zelfs een maand lang rondreizen door Europa? Andere reizigers ontmoeten? Europa ontdekken op eigen tempo en de mooiste herinneringen opdoen?

  • Kinderen en Jongeren vanaf 12 t/m 27 jaar reizen met een eigen pas: de Jongeren Pas. Deze pas geeft 25% korting en de prijzen vindt u op onze Interrail pagina.

  Bestel Interrail

 • Londen
  Jongeren 12-15 jaar
  Als je tussen de 12 en 15 jaar bent en je wilt alleen zonder ouders / verzorgers naar Londen reizen, dan heb je een brief met toestemming van je ouders of verzorgers nodig. 

  Let op: als je naar Londen reist met Eurostar moet je altijd in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs. Ongeacht je leeftijd.

Studentenreisproduct en internationaal reizen

Met een Studentenreisproduct kun je recht hebben op 40% of 100% korting op het binnenlandse gedeelte van je internationale treinreis. Bekijk de voorwaarden.

Lees meer

Early Bird België

Reis voordelig naar België met Early Bird! Boek tot 7 dagen voor vertrek en u bent voordelig uit!

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief NS International

Altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen? Meld u aan voor de NS International nieuwsbrief.

Lees meer