Trainingen reisagent

Trainingen

Vergroot je kennis

Komt het weleens voor dat je een treinreis boekt, wijzigt of annuleert in @lantis en niet meer precies weet hoe het werkt? Volg dan een training om je kennis van @lantis of de treinproducten te vergroten. Wij organiseren verschillende soorten trainingen:

  • @lantis trainingen
  • Trainingen op maat
  • Productworkshop / presentatie
  • TravEcademy

@lantis trainingen

Wij bieden een gratis @lantis training aan. Waarbij we verschil maken in trainingen voor starters en opfriscursussen voor agenten die al bekend zijn met het systeem. De trainingen worden een aantal keer per jaar aangeboden.

Datum trainingen 2017
Starters training nog niet bekend
Opfris training nog niet bekend

De trainingen vinden plaats in Amsterdam van 09.00-16.30 uur.

Meld je aan

Aanmelden voor een training kan via b-to-b@ns.nl. Wees er snel bij want vol=vol
Tip: Meld je aan voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe trainingen.

Trainingen op maat

Is er vanuit jouw bedrijf behoefte aan een training op maat en/of op locatie? Laat het ons dan weten. Een ervaren opleider komt graag langs om de onderwerpen uit te leggen die vooraf zijn besproken.

Neem voor meer informatie contact op via b-to-b@ns.nl. Dan kijken we samen welke mogelijkheden er zijn.

Productworkshop / Presentatie

Wat zijn de voordelen van reizen met de trein, hoe boek je tickets voor jouw klanten, wanneer mag je gebruik maken van de NS International Lounge en zijn treinreizen eigenlijk duurzaam? Kennis verkoopt en dat stimuleren wij graag. Volg daarom een productworkshop of presentatie, zodat jij nóg beter je klanten kunt adviseren.

Boek je nog helemaal geen internationale treinreizen, maar zou je dat wel graag willen?
Ook dan is het leerzaam om een workshop te volgen. Neem voor meer informatie contact op via b-to-b@ns.nl. Dan kijken we samen welke mogelijkheden er zijn.

TravEcademy

Test je kennis. Volg online de gratis e-TRAINing van NS International op TravEcademy en ontvang een echt NS International gadget.

Hulp nodig?