Word NS International agent

Word NS International agent

Wil jij Internationale treintickets aanbieden aan klanten? Meld je dan aan als agent. Wij helpen je op weg en bekijken samen welk verkoopsysteem het beste bij jouw reisbedrijf past.

Neem contact op

Wat bieden wij?

  • Centraal loket verkoop internationale treintickets
  • Kopen op rekening
  • Persoonlijk contact en heldere service
  • @lantis trainingen
  • Online nieuwsbrief (Verkoop Informatie Bulletin)
  • 1 keer per jaar organiseren we een Agentendag
  • Je ontvangt commissie voor gemaakte boekingen*

*Commissie

Als NS International agent ontvang je commissie op gemaakte boekingen. Met uitzondering op telefonisch gemaakte boekingen, hier verlenen we geen commissie op, tenzij het een boeking via onze groepsafdeling is.

Agentendag

1 keer per jaar organiseren we een Agentendag. Een dag voor een zakelijke én informele ontmoeting met ons team en andere reisagenten. Vol met informatieve en interactieve workshops.

Op de hoogte blijven van de Agentendag? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Onze verkoopsystemen

NS International Service Center: incidenteel boeken

Met een eigen klantnummer boek je telefonisch op rekening. Dit is handig voor agenten die incidenteel een treinreis boeken of aanvragen voor groepsreizen hebben en waarbij de verwachte omzet per jaar minimaal € 3000 is.

RailAgent: regelmatig boeken

Boek je regelmatig treintickets en is de verwachte omzet minimaal € 5000 per jaar? Dan is RailAgent een geschikt systeem voor jou. Je kan op rekening boeken via een overzichtelijke online boekingsmodule.

@lantis: dagelijks boeken

Is de verwachte omzet minimaal € 20.000 per jaar en boek je wekelijks of zelfs dagelijks treintickets, dan is @lantis een goede keus. Bij interesse komt onze accountmanager graag langs om de mogelijkheden van dit zeer uitgebreide verkoopsysteem te bespreken.

Wat vragen wij?

  • Minimale jaaromzet, afhankelijk van het verkoopsysteem
  • Een SGR en/of ANVR lidmaatschap
  • Als je geen SGR en/of ANVR lidmaatschap hebt, laten wij een financiële check uitvoeren

Voldoe je niet aan de eisen?

Dan is het altijd een optie om via de reguliere weg te boeken. Het is alleen niet mogelijk om op rekening te kopen, wij vragen om de gemaakte boekingen direct te betalen met iDEAL of Creditcard.

Boeken kan online of telefonisch via 030-2300023 (let op: wij rekenen kosten voor telefonisch boeken).

Aanmelden

Vul bovenstaand contactformulier in als je agent wilt worden of meer informatie wilt. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Voor vragen kun je ons ook rechtstreeks benaderen via b-to-b@ns.nl

Affiliate worden?

Door een geanimeerde banner van NS International op je eigen website te plaatsen, bied je klanten de mogelijkheid om zelf rechtstreeks online te boeken. Bovendien ontvang je commissie op gemaakte boekingen.
Lees meer over affiliate