Museumnachten Duitsland

Museumnachten Duitsland

Nachtfeest voor cultuurliefhebbers

De jaarlijkse editie van 'Lange Nacht der Museen', de Duitse editie van onze Museumnacht, staat weer voor de deur. U kunt gratis naar binnen bij de mooiste musea en andere culturele instellingen. Zo komt u op plaatsen waar u zelf misschien niet zo snel naar binnen was gegaan. Een buitenkansje dus om u te laten verrassen. Met de trein reist u er snel en voordelig heen!

Museum Hamburg

Museumnacht Hamburg

In deze stad is van alles te doen en veel moois te ontdekken. En niet alleen overdag! Op 22 april zwaaien op maar liefst 54 adressen vanaf 18.00 uur de deuren wagenwijd voor u open. U heeft tot 2 uur ’s nachts om te genieten van kunst, muziek, dans en nog veel meer. Denkt u nu hetzelfde als wij? Met Intercity Berlijn (overstap in Hannover) bent u er zo!

Bezoek de website van deze museumnacht

Meer informatie over reizen naar Hamburg (vanaf € 39)

Museum Frankfurt

Museumnacht Frankfurt

Veel Nederlanders weten al hoe verrassend leuk Frankfurt is. Maar wist u dat er ook kunst en cultuur in overvloed is? Circa 50 musea en instellingen laten het u 6 mei graag op het wat ongewone tijdstip van 19.00 uur tot 2 uur ’s nachts zien. Bent u van de partij op deze culturele ontdekkingsreis? Boek dan nu alvast ICE International.

Bezoek de website van deze museumnacht

Meer informatie over reizen naar Frankfurt (vanaf € 39)

Museum Hannover

Museumnacht Hannover

Deze stad heeft baanbrekende architectuur, talrijke musea en een wereldberoemde staatsopera. Bovendien staat u op 10 juni een artistieke nacht te wachten met onder andere veel performances, voordrachten, muziek en korte films. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Duik dan snel Intercity Berlijn in!

Bezoek de website van deze museumnacht

Meer informatie over reizen naar Hannover (vanaf € 29)

Museum Berlijn

Museumnacht Berlijn

In de Duitse hoofdstad Berlijn wilt u natuurlijk de hotspots zien. En dat zijn er nogal wat! Is het niet leuk om deze bezienswaardigheden af te wisselen met wat nachtelijke activiteiten? Op 19 augustus kunt u uw ogen uitkijken in alleen al 77 musea tijdens de Lange Nacht der Museen. Met Intercity Berlijn reist u er comfortabel heen.

Bezoek de website van deze museumnacht

Meer informatie over reizen naar Berlijn (vanaf € 39)

Boek uw treinticket

X
X

Mis geen enkele aanbieding

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste de beste aanbiedingen.

Hulp nodig?