Staking dinsdag 28 mei
Wat te doen met pasen of pinksteren

Wat te doen met Pasen

Even er lekker tussenuit!

Nu staan er misschien nog allerlei afspraken in uw agenda, maar als u even doorbladert doemen de eerste vrije dagen alweer op. Een zoektocht naar paaseieren staat hoogstwaarschijnlijk op het programma. Maar Pasen is ook de uitgelezen mogelijkheid om eens een lang weekend weg te gaan. Eieren verstoppen kan namelijk ook erg goed in de trein!

Paasweekend eropuit

Wanneer u vrij bent tijdens Goede Vrijdag, heeft u geluk. 4 dagen vrij is de uitgelezen mogelijkheid voor een extra lang weekend aan zee. Perfect voor een weekend weg met kinderen. We duimen voor mooi weer, al mag wat regen de pret niet drukken. Ook de Ardennen zijn perfect te ontdekken tijdens dit lange paasweekend. Gaat u liever de stad in? Breng dan eens een bezoek aan Parijs. Met haar gezellige straatjes, prachtige musea en culinaire hoogstandjes een geweldige bestemming voor uw paasbrunch.

(paas)Dagje weg

The best of both worlds kan natuurlijk ook: even weg, maar ook paasontbijten met uw familie. Brussel is precies ver genoeg om een vakantiegevoel te krijgen, maar in uw eigen bed te slapen. Laat u verassen door deze bruisende stad! Ook Düsseldorf is een goede optie voor een dagje weg met voldoende vakantiegevoel.

Mis geen enkele aanbieding!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste de beste aanbiedingen.

Romantisch weekendje weg

Reis naar de bekende bestemmingen Lille en Parijs of laat u daar verrassen door de steden Avignon en Lyon.

Weekendje op pad met kinderen

Met de trein is uw weekendje weg van begin tot eind een feestje voor het hele gezin. Onderweg kunt u gezellig een spelletje doen of een boek lezen.