Weekendje Berlijn met Intercity Berlijn

Vanaf € 39

Weekendje Berlijn

Naar Berlijn met Intercity Berlijn

  • Al vanaf € 39 met Intercity Berlijn
  • Binnen 6,5 uur in hartje Berlijn
  • Comfortabel reizen en uitgerust aankomen
  • Rechtstreeks vanaf Amsterdam Centraal

Comfortabel naar hartje Berlijn

Een weekendje Berlijn is heerlijk genieten. Het is een prachtige en historische bestemming voor een weekendje weg. Berlijn heeft het allemaal; Moderne en historische kunst, een hippe mode- en kunstscene en heel erg veel (recente) historie.

Beleef Berlijn op de fiets!

Berlijn is een ware fietsmetropool. In deze vlakke hoofdstad van Duitsland ontdekt u per fiets gemakkelijk alle belangrijke bezienswaardigheden, zonder problemen met parkeerboetes en het verkrijgen van een parkeerplekje. Fiets bijvoorbeeld van Alexanderplatz naar de Brandenburger Tor en ontdek historisch Berlijn.

Ontdek historisch Berlijn

Vergeet tijdens uw weekendje Berlijn niet één van de vele cultuurhistorische bezienswaardigheden te bezoeken, bijvoorbeeld de Berlijnse muur en het Mauermuseum. Deze plekken laten een grote indruk achter van een van de grootste historische periodes in de recente geschiedenis. Indrukwekkend en zeker een plek die u ervaren moet hebben bij uw bezoek aan Berlijn.

Neem een duik in Berlijn

Verfrissing zoeken tijdens uw weekendje Berlijn is erg makkelijk. Neem een duik in het Badeschiff midden in de Spree. Zwemmen, zonnen en dansen in een club, het kan hier allemaal. Als u meer van het strand houdt kan u verrassend genoeg ook goed terecht in Berlijn. Strandbar Mitte is de plek waar locals salsa en tango (leren) dansen. U kunt het ook perfect combineren met wat cultuur. Het Museuminsel ligt aan de andere kant van de Spree, hier zijn de meest bekende Berlijnse kunstmusea te vinden.

Eten & Drinken in Berlijn

Eten in Berlijn is als een wereldreis. Een mengelmoes van verschillende keukens en culturen, maar ook de Berlijnse keuken is nog sterk aanwezig. Ook voor een biertje kunt u natuurlijk goed in Berlijn terecht. Bezoek bijvoorbeeld de Biergarten van de Schleusenkrug. De plek om in contact te komen met de echte Berlijner.

Bezoek de oudste dierentuin van Duitsland

Bezoek tijdens uw weekendje Berlijn met uw kinderen de Zoologischer Garten. Deze dierentuin is meer dan zeker een bezoekje waard. In de wereld is er geen enkele andere dierentuin te vinden waar zo veel verschillende dierensoorten ronddwalen. Het is daarnaast ook één van de oudste dierentuinen ter wereld gelegen in het centrum van Berlijn. Leuk voor jong en oud.

Zoek treintickets

Onze topbestemmingen

Vanaf € 35
Eiffeltoren Parijs

Parijs

De stad van de liefde, kunst én de mode. U verveelt zich nooit!

Vanaf € 25
Brussel vlag

Brussel

Zo dichtbij en er toch even helemaal tussenuit!

Vanaf € 39
Berlijn stad

Berlijn

Levendig en veelzijdig: een oude stad in een modern jasje.

Vanaf € 20
Keulen brug nacht

Keulen

Stad vol kunst, architectuur en theater. Reistijd v.a. 2:38 uur.

Vanaf € 20
Dusseldorf

Düsseldorf

Modestad met een rijke historie en bruisend nachtleven.

Vanaf € 40
Frankfurt stad

Frankfurt

Zakenstad met veelzijdig karakter: reistijd v.a. 3:46 uur.

Vanaf € 59
Overzicht Londen

Londen

Volop historie, cultuur en winkels. Londen bruist dag en nacht.

Vanaf € 20
Toren antwerpen

Antwerpen

Een levendige stad waar de ware Bourgondiër zich thuis voelt.

*De laagste vanafprijs is op basis van enkele reis, 2e klas, vanaf ieder station in Nederland. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden. Nachttrein alleen te boeken via Service Center en NS International balie, met bijkomende boekingskosten.