Staking dinsdag 28 mei
Weekend Londen

Vanaf € 59

Weekend Londen

Naar Londen met Eurostar

Houdt u van shoppen, dan is Londen een walhalla. Maar ook voor de culturele reiziger is er van alles te doen. De grootste stad van Europa is door zijn veelzijdigheid en wereldse karakter zeker een bezoekje waard!

 • Snel naar hartje Londen
 • Al vanaf € 59* enkele reis met Eurostar
 • In 4.46 uur in hartje Londen (Thalys en Eurostar)
 • Comfortabel reizen en uitgerust aankomen
 • Eurostar ticket is geldig vanuit elk station in Nederland

Topattracties

 • London Eye: biedt u een overweldigend uitzicht op de stad
 • Musea: National Gallery of het British Museum
 • Koninklijke plekken: Tower of London, Buckingham Palace en Kensington Palace
 • Royal parks: Hyde Park, St. James’s Park of Chelsea Physic Garden
 • Theater & film: West End
 • Wijken om te bezoeken: Soho en Chinatown

Naar Londen met de trein

De Eurostar is dé hogesnelheidstrein die dagelijks vanuit Brussel-Zuid naar Londen vertrekt. Vanaf Brussel rijdt Eurostar met 300 km/u tot de Kanaaltunnel. De 'oversteek' duurt slechts 21 minuten! U kunt ervoor kiezen om de aanreis met Thalys of Intercity Brussel te maken. Met beide opties kunt u 6 keer per dag naar Londen reizen.

Directe verbinding

Nooit was er een beter moment om een weekendje naar Londen te gaan met de trein dan nu. Er rijdt namelijk twee keer per dag een directe trein van Londen naar Amsterdam. Deze Eurostar brengt u vanaf London St Pancras International in slechts 3.16 uur naar Rotterdam en in 3 uur en 55 minuten naar Amsterdam Centraal. Een enkele reis kost maar € 40!

Reistijden naar Londen

Traject Nederland - Londen (Thalys en Eurostar) Reistijd Overstap
Amsterdam - Londen 04.46 1
Schiphol - Londen 04.24 1
Rotterdam - Londen 03.59 1

Reistijden naar Nederland

Traject Londen - Nederland Reistijd Overstap
Londen - Amsterdam* 03:55* 0
Londen - Rotterdam* 03:16* 0

* Dit is de reistijd voor de rechtstreekse trein, dus zonder overstap vanuit Londen naar Nederland. Er zijn ook meerdere indirecte verbindingen, met een overstap in Brussel-Zuid. Reistijden vindt u in de tabel “Traject Nederland-Londen”

Trein versus vliegtuig

Trein van Schiphol naar hartje centrum: vanaf € 59 Vliegtuig van Schiphol naar Heatrow / Stansted / Luton / Gatwick: vanaf € 35
Incheck 0.30 uur 2 uur
Reistijd 4:24 uur 1 uur
Uitcheck 0.05 uur 0.45 uur
Transfer n.v.t. 1 uur
Totale reistijd 4.59 uur 4.45 uur

St. Pancras International

Onderweg kunt u lezen, kletsen, wat eten of even uw benen strekken. Zo komt u ontspannen aan op station St. Pancras International. En daarmee is de eerste bezienswaardigheid meteen binnen. Dit station is één van de grootste Victoriaanse gebouwen van Londen en tegelijkertijd een luxe, eigentijds winkelcentrum.

Aankomst in hartje centrum

Bij het verlaten van het station stapt u zo het bruisende Londense leven in. Neemt u een karakteristieke Engelse taxi of rijdt u mee met een dubbeldekker? Of ga lopend: vanaf het station bent u in ongeveer drie kwartier in het stadshart. Onderweg loopt u door bekende culinaire en kunstenaarsstraatjes en komt u langs het British Museum. Dan is uw citytrip echt meteen begonnen!

Zoek treintickets

*Genoemde vanafprijzen zijn op basis van enkele reis, 2e klas, vanaf Amsterdam Centraal. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden.