Top 5 kerstmarkten met de trein

Met de trein naar Europese kerstmarkten: onze top 5

We kunnen weer aftellen tot kerst! Gelukkig hoeft u niet te wachten tot de laatste weken van december om in de stemming te komen, want al vanaf eind november vindt u door heel Europa gezellige kerstmarkten. Met kraampjes, een ijsbaan of reuzenrad, heel veel eten en lichtjes waar u maar kijkt. Én allemaal gemakkelijk bereikbaar per trein.

vriendinnenweekend - shoppen in lille

5. Brussel

Op de grootste kerstmarkt van België verkopen 240 kraampjes de meest uiteenlopende kerstspullen. Van leuke cadeaus tot heerlijke Belgische lekkernijen. Vanuit het reuzenrad dat versierd is met 18.000 lichtjes, kijkt u uit over alle kraampjes en de ijsbaan. Intercity Brussel brengt u snel naar het hartje van de stad. Voor uw gevoel bent u maar net ingestapt als uw eindbestemming alweer wordt omgeroepen. Zo dichtbij is Brussel!
Zoek treintickets

3. Kerstmarkt in Dusseldorf

4. Düsseldorf

Aan het eind van het jaar verandert de binnenstad van Düsseldorf in een sprookjesachtig tafereel. Loop van plein naar plein door versierde winkelstraten en shop till you drop. Stopt u wel af en toe om bij te tanken met een kop warme chocomel? En als u met ICE International reist, kunt u natuurlijk best een glaasje Glühwein nemen. De trein brengt u rechtstreeks naar huis, dus zak maar lekker onderuit in uw comfortabele stoel.
Zoek treintickets

3. Kerstmarkt in Wenen

3. Wenen

Stad van Sissi, opera, klassieke kunsten en barokke architectuur. Én van sfeervolle kerstmarkten. Kerst lijkt wel uitgevonden voor deze prachtige stad. Wenen is een bezoek dan ook meer dan waard. Trek er gerust een paar dagen voor uit om de typisch Weense kerstsfeer op te snuiven. ICE International brengt u vanaf Amsterdam met 2 overstappen naar Wenen. U kunt ook ’s nachts reizen met ÖBB Nightjet, die vertrekt vanaf Düsseldorf.
Zoek treintickets

vriendinnenweekend - Welness Aken

2. Berlijn

In wereldstad Berlijn vindt u maar liefst 100 kerstmarkten. Daar zit vast iets voor u tussen! Ga bijvoorbeeld naar de Alexanderplatz waar u naast knusse kraampjes een complete kermis aantreft. Of droomt u liever weg bij het mooi verlichte Schloß Charlottenburg? Met Intercity Berlijn reist u gemakkelijk en comfortabel naar dit ware kerstmarkten-walhalla. Kunt u in de trein mooi kiezen welke markten u wilt bezoeken.
Zoek treintickets

vriendinnenweekend - Welness Aken

1. Londen

And the winner is…. Londen! Geniet in dé kerst-shophoofdstad van Europa van knusse kerstmarkten, prachtige verlichte straten en bijzondere etalages. U reist er gemakkelijk heen met Eurostar. Op de heenreis met 1 overstap, maar op de terugweg kunt u gewoon lekker blijven zitten. Handig met al uw tassen. Er is nu een verhoogde beschikbaarheid goedkope tickets: kerstcadeautje van ons. Op een onvergetelijke kerst!
Zoek treintickets

Boek een trip naar uw favoriete kerstmarkt!

Zin gekregen om naar uw favoriete kerstmarkt te gaan? Met de trein reist u snel en comfortabel naar de gezelligste kerstmarkten in Europa. Wees er snel bij, vroegboekers reizen met de voordeligste tickets. Merry Christmas!