Kerstmarkt Hannover

Vanaf € 30

Kerstmarkt in Hannover

Comfortabel met de trein

Vier kerst in Hannover

Hannover bezorgt u een onvergetelijke kerst. Bezoek de traditionele kerstmarkt in de Altstadt met meer dan 150 kraampjes, maak een sprookjeswandeling door het middeleeuwse kerstdorp en laat u betoveren in het Finse Weihnachtsdorf op de Ballhofplatz.

Uw reis naar Hannover met Intercity Berlijn

Vanaf Amsterdam Centraal reist u met Intercity Berlijn in 4:16 uur rechtstreeks naar Hannover. U boekt uw kersttrip al vanaf € 30*. Bekijk voor uw reisschema de internationale reisplanner.

Per Intercity Berlijn naar de kerstmarkt

Met Intercity Berlijn rijdt u vanaf Amsterdam Centraal rechtstreeks naar het centrum van Hannover. U kunt ook opstappen in Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer of Hengelo. U staat in 4 uur en 16 minuten midden in Hannover!

Traject Reistijd
Amsterdam CS - Hannover 4:17 uur
Hilversum - Hannover 3:56 uur
Amersfoort - Hannover 3:41 uur
Apeldoorn - Hannover 3:15 uur
Deventer - Hannover 3:01 uur
Hengelo - Hannover 2:19 uur

Wanneer?

De kerstmarkt in Hannover is geopend van 25 november t/m 22 december 2019 (wijzigingen voorbehouden). Kijk hier voor actuele data en openingstijden.

Wat is er nog meer te doen?

Uw kerstbezoek combineren met een stedentrip? Hannover maakt het u wel heel gemakkelijk om de 36 belangrijkste bezienswaardigheden te bewonderen – zoals het Nieuwe Stadhuis en de Königliche Gärten Herrenhausen. Volg de rode streep (Der Rote Faden) die over het midden van de weg loopt en kijk uw ogen uit!

Hannover

Vanaf € 30

Veilig betalen met

*Genoemde vanafprijzen zijn op basis van enkele reis, 2e klas, vanaf ieder station in Nederland. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden.