Kerstmarkt Keulen

Vanaf € 20

Kerstmarkt in Keulen

Comfortabel met de trein

Vier kerst in Keulen

Na aankomst per trein in Keulen, kunt u vanaf eind november tot vlak voor Kerstmis in Keulen genieten van de kerstmarkt. Ideaal om al lekker vroeg in de kerststemming te komen én om in kerstsfeer uw kerstinkopen te doen. U wandelt en winkelt in de prachtige en sfeervol ingerichte binnenstad van Keulen en vindt er de origineelste kerstcadeaus.

Uw reis naar Keulen met ICE International

De hogesnelheidstrein ICE International rijdt dagelijks vanuit Nederland naar Duitsland en Zwitserland. Met ICE International reist u snel, comfortabel en ontspannen.

Vanuit Nederland stapt u eenvoudig in ICE International om ongeveer 2,5 uur later uit te stappen op de kerstmarkt in Keulen. Instappen kan op stations Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem. U boekt al een treinticket vanaf € 20* per persoon. Bekijk voor uw reisschema de internationale reisplanner.

Per Intercity naar de kerstmarkt in Keulen

Bij NS International kunt u ook terecht voor uw internationale treinreizen met de reguliere Intercity’s. Woont u in het zuidoosten van Nederland? Dan is de kerstmarkt in Keulen extra dichtbij!

Traject Reistijd
Venlo - Keulen 1:30 uur
Roermond - Keulen 1:59 uur
Maastricht - Keulen 2:12 uur

Wanneer?

De kerstmarkt in Keulen is geopend van 25 november - 23 december 2019 (wijzigingen voorbehouden). Kijk hier voor de actuele data en openingstijden.

Wat is er nog meer te doen?

Behalve een sfeervolle kerstmarkt is er nog meer te doen in Keulen. Keulen is de stad van de wereldberoemde Dom die dagelijks te bezoeken is. Verder bieden de Höhe Strasse en de Schildergasse uitstekende winkelmogelijkheden voor het geval u op de kerstmarkt nog niet geslaagd was voor uw kerstinkopen.

Keulen

Vanaf € 20

Veilig betalen met

*Genoemde vanafprijzen zijn op basis van enkele reis, 2e klas, vanaf ieder station in Nederland. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden.