Kerstmarkt Münster

Vanaf € 20

Kerstmarkt in Münster

Comfortabel met de trein

Vier kerst in Münster

De kerstmarkt in Münster is een sfeervol spektakel. Met 250 sprookjesachtige kraampjes, verdeeld over 5 grote marktpleinen, kunt u er geweldig kerstshoppen! Naast de mooiste kerstspullen kunt u er ook heerlijk eten en van glühwein genieten. Wilt u daarna nog meer kerstinkopen doen? Dat kan in de vele winkels rondom de markt.

U reis naar Münster met ICE International

De hogesnelheidstrein ICE International rijdt dagelijks vanuit Nederland naar Duitsland en Zwitserland. Met ICE International reist u snel, comfortabel en ontspannen. Vanaf Amsterdam Centraal rijdt ICE International 7 keer per dag in ongeveer 3 uur naar Münster. Een treinticket heeft u al vanaf € 20. Afhankelijk van uw treinreis stapt u in Oberhausen of Duisburg over op een reguliere Intercity. Bekijk voor uw reisschema de internationale reisplanner.

Wanneer?

De kerstmarkt in Münster is geopend van 25 november t/m 23 december 2019 (wijzigingen voorbehouden). Kijk hier voor de actuele data en openingstijden.

Maak van uw bezoek aan de kerstmarkt in Münster een dagje uit of een weekendje weg! Bezoek de historische binnenstad met talrijke musea, theaters en moderne sculpturen en architectuur. Dankzij de grote, gerenommeerde universiteit is Münster een jonge en levendige stad met 55.000 studenten. Ook ’s avonds is er dus genoeg te doen.

Münster

Vanaf € 20

Veilig betalen met

*Genoemde vanafprijzen zijn op basis van enkele reis, 2e klas, vanaf ieder station in Nederland. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden.