Kerstmarkt Osnabruck

Vanaf € 20

Kerstmarkt in Osnabrück

Comfortabel met de trein

Vier kerst in Osnabrück

Naast een diversiteit aan winkels - waar u ongetwijfeld de meest originele kerstcadeaus zult vinden - is de historische kerstmarkt op het marktplein en voor de dom echt een bijzondere ervaring. Een levensgrote muziekdoos met afbeeldingen van het kerstverhaal speelt hier ieder jaar non stop kerstliedjes. Verwarm uzelf met wat heerlijke glühwein terwijl de kinderen een rondje maken in de 100 jaar oude carrousel.

Uw reis naar Osnabrück met Intercity Berlijn

De hogesnelheidstrein Intercity Berlijn rijdt dagelijks vanuit Nederland naar Duitsland en Zwitserland. Met Intercity Berlijn reist u snel, comfortabel en ontspannen. Vanuit Nederland stapt u eenvoudig in Intercity Berlijn om ongeveer 3 uur later uit te stappen op de kerstmarkt in Osnabrück. Instappen kan op stations Amsterdam Centraal, Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo. U boekt al een treinticket vanaf € 20 per persoon. Bekijk voor uw reisschema de internationale reisplanner.

Per Intercity naar de kerstmarkt in Osnabrück

Bij NS International kunt u ook terecht voor uw internationale treinreizen met de reguliere Intercity’s. Woont u in het oosten van Nederland? Dan is de kerstmarkt in Osnabrück extra dichtbij!

Wanneer?

De kerstmarkt in Osnabrück is geopend van 25 november t/m 21 december 2019 (wijzigingen voorbehouden). Kijk hier voor de actuele data en openingstijden.

Wat is er nog meer te doen?

Wilt u meer zien dan alleen de kerstmarkt? Wandel dan door de kronkelige straatjes van het oude centrum. Een populaire plaats om wat rond te kijken is het Nikolaiort midden in het centrum. Op culinair gebied is Osnabrück ook echt een aanrader: u vindt er heel veel leuke restaurants.

Osnabrück

Vanaf € 20

Veilig betalen met

* Genoemde vanafprijzen zijn op basis van enkele reis, 2e klas, vanaf ieder station in Nederland. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden.