Londen nieuwe stad van de liefde

Vanaf € 59

Londen: nieuwe stad van de liefde

Comfortabel met de trein

Royal wedding

Een Royal wedding met Hollywood-glamour. Prince Harry heeft het maar goed voor elkaar! Of geldt dat juist voor Meghan Markle? Hoe dan ook, dit droomstel trouwt op 19 mei in het romantische Londen. The place to be! Of je nu al jaren een gelukkig stelletje bent of de liefde van je leven nog moet vinden; met Eurostar reis je binnen de kortste keren comfortabel naar deze nieuwe stad van de liefde!
Windsor Castle, Londen

Wat houdt je tegen?

De trein is het ideale vervoermiddel voor iedereen die alleen maar oog heeft voor elkaar. Zak comfortabel onderuit, doe wat leuks onderweg en stap in het hart van de stad weer ontspannen uit. Meer hoef je niet te doen! Ga er heerlijk op uit met je geliefde, want je lovetrip begint al in de trein. Nog niet voorzien? Hoog tijd om op zoek te gaan naar jouw Mr of Mrs Right!
Londen, nieuwe stad van de liefde

Nederlandse Harry’ lookalikes Londen op zoek naar hun eigen Meghan

We gaven Nederlandse Prince Harry lookalikes de kans om in Londen hun eigen Meghan Markle te vinden. Naar aanleiding van een Facebook winactie stuurden we op donderdag 3 mei tien geselecteerde Harry’s met Eurostar naar Londen*. Tijdens een romantisch diner maakten zij kennis met een Britse schone. Die blind date leverde de bloednerveuze Harry’s niet alleen mooie momenten op, maar ook 4 uitgewisselde telefoonnummers, 8 zeer geslaagde dates, 11 personen aan het ontbijt en nu al één vervolgdate in Nederland.

Benieuwd naar de Harry’s in actie in Londen, nieuwe stad van de liefde? Dat zie je in deze video .

Word ook smoorverliefd in én op Londen!

* Vanuit Nederland naar Londen reis je voorlopig nog met een overstap in Brussel. De terugreis is al rechtstreeks!
Windsor Castle, Londen
 title=

Londen

f

Vanaf € 59

Veilig betalen met