Stakingen in Frankrijk/Strikes in France

Welke treinreizen gaat u maken in 2020?

Vindt u het ook heerlijk om een leuke trip in het vooruitzicht te hebben, maar weet u nog niet waar u heen wilt? Wij geven u 6 redenen om de trein te pakken in 2020!

#1 Uitverkoop in Antwerpen

Van 3 tot en met 31 januari 2020 vindt de grootste uitverkoop in België plaats. In België wordt dit 'solden' genoemd. Tijdens de solden liggen de kortingen veelal tussen de 30% en de 70%. De populairste stad om te bezoeken tijdens de wintersolden, is ongetwijfeld Antwerpen. Bezoek bijvoorbeeld het winkelcentrum de Stadsfeestzaal of loop door de Antwerpse Meir. Met Intercity Brussel reist u al vanaf € 20 naar Antwerpen (bij boeken tot en met 7 dagen voor vertrek). Meer informatie over boeken

#2 Direct met Eurostar naar Londen

Overstappen is niet meer nodig! In het voorjaar van 2020 rijdt Eurostar vanaf Amsterdam en Rotterdam rechtstreeks naar de Britse hoofdstad. Dat scheelt u weer reistijd. Binnenkort wordt bekend op welke datum deze trein precies gaat rijden en wanneer de tickets in de verkoop gaan. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u aan en ontvang een bericht als de verkoop open gaat!

#3 Vier de zomer in Zuid-Europa

Sla de zwarte zaterdagen in Frankrijk lekker over en zoef deze zomer ontspannen met Thalys naar Zuid-Frankrijk. Wist u trouwens dat u vanuit Parijs met de trein gemakkelijk doorreist naar al uw favoriete bestemmingen? Zo bent u in twee uur al in Bordeaux. Ook Italië is binnen handbereik: reis met TGV naar Turijn en Milaan of pak de Thello-nachttrein naar Venetië.
Meer informatie over boeken

#4 Zo vrij als een vogeltje met Interrail

Een maand de tijd nemen om te hoppen van Berlijn naar Praag en dan weer door naar Wenen. Of twee weken rondtrekken door het prachtige Slovenië. Met de juiste Interrail pas ligt Europa aan uw voeten. Welke hotspots staan op uw verlanglijstje? Meer informatie over boeken

#5 Op avontuur met de trein

Wordt u niet wit om de neus bij de gedachte dat u met trein en al de lucht in getakeld wordt? Dan kunt u gerust de nachttrein naar Oekraïne nemen, die dagelijks vanuit Wenen vertrekt. Inclusief deze spectaculaire stop aan de grens om de draaistellen te wisselen. De volgende dag stapt u uit in prachtige steden als Lviv en Kiev. Zoekt u het avontuur liever op aan de andere kant van Europa? Pak dan in Londen de Caledonian Sleeper. Deze nachttrein voert u door de Schotse Hooglanden naar bestemmingen als Glasgow, Edinburgh en Aberdeen.Meer informatie over boeken

  #6 De nachttrein is weer terug

  Eind 2020 kunt u weer vanaf Amsterdam met de nachttrein naar Oostenrijk reizen. De eindbestemming is het prachtige Wenen, dé plek voor een stedentrip. Of reist u liever door naar Venetië, Slovenië of Kroatië? Mooie bestemmingen die per trein goed bereikbaar zijn vanaf Wenen. Tot die tijd kunt u ook nog in Dusseldorf en Berlijn op de nachttrein stappen. Vanaf Brussel vertrekt er eind januari twee keer per week een nachttrein naar Wenen. Meer informatie over boeken

  Hoe en wanneer te boeken?

  # 1 Intercity Brussel rijdt 16 keer per dag naar Antwerpen. Als u uw ticket minimaal 7 dagen voor vertrek boekt reist u extra voordelig. Als u doordeweeks reist bent u nog goedkoper uit.

  # 2 Eurostar naar Londen: De definitieve data voor start verkoop en start rijden van de supersnelle rechtstreekse verbinding naar Londen zijn nog niet bekend. Meld u aan en ontvang een bericht als de verkoop open gaat

  # 3 Thalys naar Zuid-Frankrijk vertrekt in de zomer elke zaterdag vanaf Amsterdam Centraal. Tickets voor het hele seizoen zijn te koop vanaf 6 februari 2020.
  De TGV naar Bordeaux vertrekt meerdere keren per dag vanaf Parijs Montparnasse. In de zomer rijdt Thalys rechtstreeks naar Bordeaux vanaf Brussel.
  De TGV richting Italie vertrekt 3 x per dag vanaf Parijs Gare de Lyon. Als u met Thalys naar Parijs Gare du Nord reist moet u overstappen op de metro om naar het juiste station te gaan. U kunt uw tickets tot 4 maanden van tevoren te boeken op de website.
  De Thello nachttrein vertrekt dagelijks van Parijs naar Venetië. U neemt in Parijs de metro van Gare du Nord naar Gare de Lyon waarvandaan uw trein vertrekt. Tickets kunt u telefonisch boeken (030-2300023).

  # 4 Interrail passen zijn te koop via de website.

  # 5 Tickets voor de Caledonian Sleeper zijn hier te koop.

  # 6 De nachttrein van de Oostenrijkse Spoorwegen heet ÖBB Nighjet. U kunt tickets boeken vanaf 180 dagen voor vertrek. Boek zo vroeg mogelijk, want de voordeligste tarieven zijn vaak snel uitverkocht. Tickets kunt u telefonisch boeken (030-2300023) en bij de International balies op het station.

  Treinroutes

  Overzicht van treinroutes die u met NS International kunt bereiken. Boek uw tickets voordelig online.

  Lees meer

  NS International App

  Download de gratis NS International App en u wordt op de hoogte gehouden van uw reis, mogelijke vertragingen of spoorwijzigingen.

  Lees meer

  Waarom NSInternational.nl?

  • Vele Europese bestemmingen online te boeken
  • Nederlandse klantenservice
  • Online geen reserveringskosten
  • Veilig en gemakkelijk online betalen

  Nieuws

  Welke treinreizen gaat u maken in 2020?

  Rechtstreeks naar Londen of met de nachttrein naar Wenen? Wij geven u 6 redenen om de trein te pakken!

  Lees meer

  Meer reizigers in 2019

  In 2019 pakten 4 miljoen reizigers de trein naar het buitenland. Het aantal verkochte internationale treintickets groeide in 2019 met 13% t.o.v. 2018.

  Lees meer

  Nachttrein Brussel naar Oostenrijk

  Vanaf 19 januari rijdt er twee keer per week een nachttrein tussen België en Oostenrijk.

  Lees meer

  Hulp nodig?