Met de trein naar Antibes

Met de trein naar Antibes

Reis met TGV naar Antibes

 • Prijs 2e klas vanaf van € 87 - € 189
 • Prijs 1e klas vanaf van € 148 - € 208
 • Reistijd 9 uur en 47 minuten*
 • Iedere dag via Brussel en Parijs
Zoek treintickets

Vroeger boeken is voordelig reizen!

Boekt u TGV 2 à 3 maanden van tevoren, dan reist u vanaf € 87 enkele reis naar Antibes! Hoe eerder u boekt, hoe lager de prijs. De goedkoopste tickets kunt u niet omboeken of annuleren. Vroeger boeken is voordelig reizen!

> Zoek treintickets naar Antibes

Uw treinreis naar Antibes

Antibes is de tweede grootste stad aan de Côte d’Azur. Met de trein bent u in precies 9 uur en 47 minuten vanuit Amsterdam aan het fraaiste kustdeel van Zuid-Frankrijk. Vanuit Nederland reist u met Intercity Brussel naar Brussel-Zuid of Thalys naar Parijs. Lees hier meer over overstappen op Brussel-Zuid en overstappen in Paris Nord.

Voor het volledige reisoverzicht raadpleegt u de internationale reisplanner.** Controleer voor u vertrekt de laatste informatie over het internationale treinverkeer en uw treinreis.

Antibes: een oude nederzetting aan de Côte d'Azur.

Boek nu uw treinticket naar Antibes, een historische vestingstad aan de Middellandse Zeekust. In het gezellige Antibes vindt u een ruime keuze aan restaurants, pianobars en kleinkunstenaars. Kunst- en cultuurliefhebbers halen hun hart op in het Picasso-museum en het Musée d'Archeologie Terrestre et Sous-Marine. U reist gemakkelijk en comfortabel met Thalys en TGV naar Antibes en boekt al een treinreis voor € 87!

Extra comfort: reis 1e klas naar Agde

Extra comfortabel reizen? Kies dan voor 1e klas. Een 1e klas treinticket heeft u al vanaf € 148 enkele reis.

Zoek treintickets 1e klas

Huur een auto in Antibes

Bij aankomst op het station van Toulon direct door naar uw vakantiebestemming? Vanuit de trein stapt u zo in uw huurauto.

> Lees meer

* Prijzen op basis van 2e klasse tarieven voor TGV en Thalys. Beperkt beschikbaar en na boeken beperkt te wijzigen of te annuleren tegen kosten. Reistijden en prijzen vanaf Amsterdam Centraal berekend.

**Intercity direct als onderdeel van uw internationale reis
Reizigers met een internationaal ticket voor stoptreinen en Intercity’s naar Brussel-Zuid, kunnen op het traject Amsterdam-Rotterdam ook gebruikmaken van de Intercity direct. U heeft dan geen Toeslag nodig, uw internationale vervoerbewijs voor Intercity Brussel is voldoende. Houd u voor het reizen met Intercity direct rekening met korte overstaptijden in Rotterdam. Hoewel de overstap cross-platform is (de treinen staan op hetzelfde perron), kan de overstaptijd te kort zijn wanneer u bijvoorbeeld met veel bagage reist. We raden u aan in dat geval een trein eerder naar Rotterdam te nemen.


 

 

sluiten
sluiten

Notificatie

sluiten

Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund

Sluiten

Mogelijk werken sommige pagina's niet zoals gewenst.<br />Download voor een betere ervaring gratis een van de onderstaande browsers.

Selecteer en download een browser:

Notificatie

Sluiten

NS International verkoopt online een groot assortiment reizen vertrekkend vanuit Nederland naar het buitenland (enkele- en retourreizen) en reizen vanuit het buitenland naar Nederland (enkele- en retourreizen), en een beperkt aantal routes vanuit het buitenland naar een (ander) buitenland (enkele- en retourreizen). Overige reizen kunt u telefonisch reserveren via onze afdeling Telesales (0900-9296, euro0,35 p.m.) en aan de balies in de Tickets- en Servicewinkels op de (middel-)grote stations.

Notificatie

Sluiten

U kunt geen binnenlandse treinreis boeken op NSInternational.nl, m.u.v. de Intercity direct tussen Amsterdam Centraal en Breda. U kunt overige binnenlandse reizen boeken via NS.nl NS.nl

Notificatie

Sluiten

Het is niet mogelijk om meer dan 3 kortingskaarten te selecteren.

Notificatie

Sluiten

Deze korting is niet geldig in combinatie met een of meer van de al geselecteerde kortingskaarten

Notificatie

Sluiten

Notificatie

Sluiten

Mijn boekingen

Sluiten

Uw reis bekijken, wijzigen, annuleren.

Mijn boekingen

Sluiten

Uw reis bekijken, wijzigen, annuleren.

U kunt max. 3 kortingskaarten selecteren
 • Opslaan
 • Kies hier uw kortingskaarten en abonnementen.

  Let op: bij een leeftijd onder 12 jaar vervallen de kortingskaarten en geselecteerde abonnementen

  De door u gekozen combinatie komt niet in aanmerking voor weekendkorting.

  U kunt verder gaan of een eerdere vertrektijd kiezen.

 • Annuleer
 • Ga verder
 • Uw gegevens

  sluiten

  Gegevens geadresseerde:  Wijzig datum

  Sluiten

  Let op

  Lorem ipsum dolor sit amet...

  Geen zoekresultaten gevonden

  Sluiten

  We konden"{name}" niet vinden.
  Kies een bestemming uit de lijst.

  Een moment geduld aub

  s