Werkzaamheden Duits boekingssysteem
Onze visie op mobiliteit

Onze visie op mobiliteit

NS International opent nieuwe wegen

Met de hogesnelheidstrein introduceerde NS International een compleet nieuwe visie op mobiliteit. De verplaatsing van bijvoorbeeld Amsterdam naar Parijs is niet meer het enige wat telt. Het gaat ook om gemak, comfort en efficiency. Zorgeloos op reis: dát is de basis van onze visie.

Een veranderende wereld verandert de vraag naar vervoer

Internet lijkt onze wereld steeds kleiner te maken. Tegelijkertijd stimuleert de vergroting van de virtuele wereld onze behoefte aan contacten 'in real life'. We willen elkaar ontmoeten. Maar net zoals we willen dat onze communicatie snel werkt, willen we ons ook snel kunnen verplaatsen. We zoeken een serieus alternatief naast de auto of het vliegtuig. Maar dan 't liefst wel zonder belemmeringen als files en inchecktijden. Laagdrempelig, maar toch comfortabel. Kortom, het is de hoogste tijd een nieuwe dimensie aan mobiliteit te geven.

Een nieuw wereldbeeld verdient een nieuw antwoord

Reizigers van nu stellen steeds hogere eisen aan transport. 'Tijd is geld' geldt nu meer dan ooit. Tegelijkertijd worden we ons meer en meer bewust van de belasting die verre verplaatsingen op het milieu leggen. Zowel tijd als schone lucht zullen op termijn dus alleen maar kostbaarder worden. Het antwoord hierop is de hogesnelheidstrein. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de trein op de middellange afstand de meest efficiënte optie is. De realtime garantie stelt de reistijd veilig en minder vertragingen en files zorgen op hun beurt voor een lagere CO2-uitstoot. Op beide terreinen boekt men winst!

Ontsluiting door aansluiting

De hogesnelheidstrein staat echter niet op zichzelf. Wij beseffen heel goed dat niet alle trajecten per spoor kunnen worden bediend. Daarom omarmen wij ook andere vervoersmodaliteiten en zorgen we ervoor dat overstappen zo naadloos mogelijk kan gebeuren. Hierdoor is de hogesnelheidstrein perfect in staat om in te spelen op de moderne reisbehoeften. Trefzeker en klantgericht, zowel voor zakelijke reizigers en forensen als voor vrijetijdsreizigers.

Blik gericht op de toekomst

Maar daar houdt het niet mee op. Onze visie is breder en gericht op de toekomst. De moderne reiziger eist iets unieks, en terecht. Wij zorgen er daarom voor dat we met onze innovatieve dienstverlening steeds vooroplopen. Nu en in de toekomst. Steeds weer zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om snelheid en gemak tot uiting te brengen in onze producten en diensten, van onze treinen en netwerk tot aan onze communicatie en manier van zakendoen. En dat uiteraard steeds denkend vanuit de wensen van onze reizigers.