Thalys werkzaamheden http://www.nsinternational.nl/web/actuele-reisinformatie.htm#+Thalys+werkzaamheden  Aangepaste vertrek- en aankomsttijden als gevolg van werkzaamheden:

Reist u in het weekend van 23/24 februari met Thalys? Mogelijk is uw vertrek- of aankomsttijd gewijzigd als gevolg van werkzaamheden. Wij adviseren u daarom de internationale reisplanner te raadplegen.
Hierin vindt u de actuele vertrek- en aankomsttijd van uw Thalys.

Wilt u uw boeking wijzigen naar aanleiding van gewijzigde vertrek- of aankomsttijden? We verwijzen u daarvoor door naar uw originele verkooppunt.

Heeft u geboekt bij NS International? Dan kunt u voor het wijzigen van uw boeking contact opnemen met Klantenservice International via 030-2300023. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

 

]]>
true true true false false false true
Veiligheidscontroles http://www.nsinternational.nl/web/actuele-reisinformatie.htm#++Veiligheidscontroles Vertrek van Paris Gare du Nord –Thalys
Om een goed verloop van de aanwezige veiligheidscontroles te garanderen, adviseren wij u om 20 minuten voor vertrek van uw trein aanwezig te zijn op het platform.

]]>
true false false false false false false
Actuele reisinformatie op het binnenlandse traject http://www.nsinternational.nl/web/actuele-reisinformatie.htm#+Actuele+reisinformatie+op+het+binnenlandse+traject+ Voor actuele reisinformatie op het binnenlandse traject verwijzen wij u naar de site van ns.nl.

]]>
true false true false false false false