Intercity Brussel

Tarieven Intercity Brussel

Geen enkele reis is hetzelfde. Dat beseffen wij maar al te goed en daarom heeft Intercity Brussel voor elke reissituatie een passend tarief.
Meer informatie over prijzen Intercity Brussel

 • Standaard tarief

  Standaard tarief

  Ticket-/ tariefsoort Ticketvoorwaarden Wijzigings- en annuleringsvoorwaarden
  Standaard tarief Enkele reis. Geldigheid van het vervoersbewijs is 1 dag. Indien u gebruik maakt van uw Voordelurenabonnement, dient u het Nederlandse traject in de voordeeluren te reizen. Onderbreken van de reis is toegestaan mits de eindbestemming op dezelfde dag wordt bereikt. Geheel ongebruikte vervoerbewijzen ingeleverd tot en met een maand na ingangsdatum worden terugbetaald onder aftrek van € 5,00 administratiekosten per vervoerbewijs. Let op: terugbetaling van Homeprint tickets gebeurt na 7 dagen.
  Jongeren Jongeren tot en met 25 jaar kunnen met korting reizen met korting van maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur en in het weekend, op bepaalde feestdagen en in juli/augustus de gehele dag.
 • Weekendretour

  Weekendretour

  Ticket-/ tariefsoort Ticketvoorwaarden Wijzigings- en annuleringsvoorwaarden
  Weekendretour Verplicht retour. Heenreis mogelijk op vrijdag, zaterdag of zondag. Voor de dag van geldigheid van de heenreis kunnen vervoerbewijzen onder aftrek van € 5,00 administratiekosten gerestitueerd worden. Vanaf de dag van geldigheid van de heenreis is restitutie van zowel de heen- als de terugreis niet meer mogelijk. Bij een verzoek tot terugbetaling binnen 2 dagen na ingangsdatum van het ticket zal terugbetaling plaatsvinden via de oorspronkelijke betaalwijze na deze 2 dagen i.v.m. nog te ontvangen controlegegevens.
 • Superdagretour

  Superdagretour

  Ticket-/ tariefsoort Ticketvoorwaarden Wijzigings- en annuleringsvoorwaarden
  Superdagretour Niet geldig maandag t/m vrijdag vóór 9:00 uur, uitgezonderd feestdagen en de maanden juli en augustus. Heen- en terugreis moeten over dezelfde route worden afgelegd. Annuleringsvoorwaarden: Voor de dag van geldigheid kunnen vervoerbewijzen onder aftrek van € 5,00 administratiekosten gerestitueerd worden. Vanaf de dag van geldigheid is geen restitutie meer mogelijk. Let op: Bij een verzoek tot terugbetaling binnen 2 dagen na ingangsdatum van het ticket zal terugbetaling plaatsvinden via de oorspronkelijke betaalwijze na deze 2 dagen i.v.m. nog te ontvangen controlegegevens.
 • Kinderen

  Tickets voor kinderen 4 t/m 11 jaar

  Ticket-/ tariefsoort Ticketvoorwaarden Wijzigings- en annuleringsvoorwaarden
  Begeleide kinderen Kinderen van 4-11 jaar oud, begeleid door een volwassene van minimaal 18 jaar oud. Maximaal 4 kinderen per volwassene. Geheel ongebruikte vervoerbewijzen ingeleverd tot en met een maand na ingangsdatum worden terugbetaald onder aftrek van € 5,00 administratiekosten per vervoerbewijs.
  Onbegeleide kinderen Dit tarief is te gebruiken voor alleenreizende kinderen (vanaf 6 jaar oud) of voor elk 5e (of meer) meereizende kind. Geheel ongebruikte vervoerbewijzen ingeleverd tot en met een maand na ingangsdatum worden terugbetaald onder aftrek van € 5,00 administratiekosten per vervoerbewijs.

Boek uw treinticket

X
X

Waarom NSInternational.nl?

 • Vele Europese bestemmingen online te boeken
 • Nederlandse klantenservice
 • Online geen reserveringskosten
 • Veilig en gemakkelijk online betalen
Vanaf € 35
Eifeltoren Parijs

Parijs

De stad van de liefde, kunst én de mode. U verveelt zich nooit!

Vanaf € 29
Lille aan het water

Lille

Schitterende oude binnenstad met sterke Vlaamse invloeden.

Vanaf € 39
Berlijn stad

Berlijn

Levendig en veelzijdig: een oude stad in een modern jasje.

Vanaf € 19
Düsseldorf vanaf het water

Düsseldorf

Modestad met een rijke historie en bruisend nachtleven.

Vanaf € 19
Keulen brug nacht

Keulen

Stad vol kunst, architectuur en theater. Reistijd v.a. 2:38 uur.

Vanaf € 59
Overzicht Londen

Londen

Volop historie, cultuur en winkels. Londen bruist dag en nacht.

Vanaf € 29
Brussel vlag

Brussel

Zo dichtbij en er toch even helemaal tussenuit!

Vanaf € 39
Frankfurt stad

Frankfurt

Zakenstad met veelzijdig karakter: reistijd v.a. 3:46 uur.

Vanaf € 29
Toren antwerpen

Antwerpen

Een levendige stad waar de ware Bourgondiër zich thuis voelt.

Hulp nodig?