Tickets kopen

Waar kopen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw ticket aan te schaffen: online, telefonisch, via een NS-balie, reisbureau of kaartautomaat. Lees meer over de opties en kies zelf wat u prettig vindt.

Reizen met OV-chipkaart

Voor internationale reizen gelden andere regels omtrent het gebruik van de OV-chipkaart. We vertellen u graag alles wat u moet weten over internationaal reizen in combinatie met de OV-Chipkaart.

Internationale groepsreizen

Ook met een grote groep kunt u zorgeloos op reis. Boek eenvoudig groepsreizen vanaf 6 personen en profiteer van alle voordelen die een treinreis te bieden heeft: gemak, comfort en snelheid!

Reizen met kinderen

Wat kost reizen met kinderen? Kan de kinderwagen mee? Mogen kinderen rondlopen en spelen? Lees voor een zorgeloze reis alles praktische informatie over reizen met kinderen.

Tarieven en kortingen

Geen enkele reis is hetzelfde. Dat beseffen wij maar al te goed en wij bieden daarom ook graag voor elke reissituatie het meest passende tarief. Bekijk alle tarieven en kortingen.

Tickets annuleren of wijzigen

Wilt u een online geboekt ticket wijzigen of annuleren? Lees hier hoe u dit het beste kunt doen, of u online een aanpassing kunt doorvoeren of recht heeft op een terugbetaling.

Interrail, Eurail en andere passen

Voor langere tijd met de trein reizen is met deze passen nog voordeliger. Ontdek Europa met Interrail, Zwitserland met Swiss Pass en reizigers buiten Europa kunnen met Eurotrail op pad.

Vervoersvoorwaarden

Om uw treinreis zo prettig mogelijk te laten verlopen zijn er een aantal algemene huisregels en vervoersvoorwaarden opgesteld die o.a. betrekking hebben op de reistijd, vertragingen en prijzen.

Railteam

NS International maakt deel uit van Railteam, een samenwerking tussen Europa's belangrijkste hogesnelheidsondernemingen: DB, SNCF, Eurostar, NS International, ÖBB, SBB en de dochtermaatschappijen Thalys en Lyria.

 

 

sluiten
sluiten

Notificatie

sluiten

Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund

Sluiten

Mogelijk werken sommige pagina's niet zoals gewenst.<br />Download voor een betere ervaring gratis een van de onderstaande browsers.

Selecteer en download een browser:

Notificatie

Sluiten

NS International verkoopt online een groot assortiment reizen vertrekkend vanuit Nederland naar het buitenland (enkele- en retourreizen) en reizen vanuit het buitenland naar Nederland (enkele- en retourreizen), en een beperkt aantal routes vanuit het buitenland naar een (ander) buitenland (enkele- en retourreizen). Overige reizen kunt u telefonisch reserveren via onze afdeling Telesales (0900-9296, euro0,35 p.m.) en aan de balies in de Tickets- en Servicewinkels op de (middel-)grote stations.

Notificatie

Sluiten

U kunt geen binnenlandse treinreis boeken op NSInternational.nl, m.u.v. de Intercity direct tussen Amsterdam Centraal en Breda. U kunt overige binnenlandse reizen boeken via NS.nl NS.nl

Notificatie

Sluiten

Het is niet mogelijk om meer dan 3 kortingskaarten te selecteren.

Notificatie

Sluiten

Deze korting is niet geldig in combinatie met een of meer van de al geselecteerde kortingskaarten

Notificatie

Sluiten

Notificatie

Sluiten

Mijn boekingen

Sluiten

Uw reis bekijken, wijzigen, annuleren.

Mijn boekingen

Sluiten

Uw reis bekijken, wijzigen, annuleren.

U kunt max. 3 kortingskaarten selecteren
 • Opslaan
 • Kies hier uw kortingskaarten en abonnementen.

  Let op: bij een leeftijd onder 12 jaar vervallen de kortingskaarten en geselecteerde abonnementen

  De door u gekozen combinatie komt niet in aanmerking voor weekendkorting.

  U kunt verder gaan of een eerdere vertrektijd kiezen.

 • Annuleer
 • Ga verder
 • Uw gegevens

  sluiten

  Gegevens geadresseerde:  Wijzig datum

  Sluiten

  Let op

  Lorem ipsum dolor sit amet...

  Geen zoekresultaten gevonden

  Sluiten

  We konden"{name}" niet vinden.
  Kies een bestemming uit de lijst.

  Een moment geduld aub

  s