trein naar brussel airport

Vanaf € 48,50

Brussels Airport - Zaventem

Met Thalys of Intercity Brussel

  • Vanaf € 48,50 enkele reis met Thalys
  • 28 x per dag verbinding
  • Keuze uit Thalys en Intercity Brussel


Kijk hier voor actuele informatie reizen naar Brussels Airport - Zaventem

Brussels Airport - Zaventem: nationale luchthaven van België

Brussels Airport – Zaventem ook bekend als Brussel Zaventem of Brussel Nationale Luchthaven – is de nationale luchthaven van België en ligt op 12 km afstand van de Belgische hoofdstad. Vanaf deze overzichtelijke luchthaven verzorgen talrijke luchtvaartmaatschappijen vluchten naar Europese en intercontinentale bestemmingen.

Met Thalys naar Brussels Airport - Zaventem

Met Thalys reist u tot Antwerpen, waar u kunt overstappen op de trein naar station Brussels Airport - Zaventem. Thalys rijdt 12 keer per dag vanaf Amsterdam, Schiphol en Rotterdam. De reistijd is 1.57 uur. Meer informatie over reizen met de trein naar de luchthaven.

Met Intercity Brussel naar Brussels Airport - Zaventem

Vanaf Amsterdam reist u met Intercity Brussel rechtstreeks naar Brussels Airport - Zaventem. Afhankelijk van het tijdstip waarop u vertrekt duurt een reis ongeveer 3 uur. U betaalt een vaste prijs per enkele reis of retour.

Toegangspoortjes op Brussels Airport - Zaventem

Om station Brussels Airport - Zaventem te betreden of verlaten moeten reizigers de barcode op hun vervoersbewijs scannen bij de toegangspoortjes.

*Begeleide kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis door de poortjes met de hulp van het aanwezige assistentiepersoneel.
**Er zijn specifieke poortjes voor reizigers met een mobiliteitsbeperking.

Diabolo toeslag

In 2012 is er in België een nieuw spoor gerealiseerd. Dit spoor zorgt voor betere verbinding van Brussels Airport - Zaventem met Antwerpen en Luik. Om dit project te kunnen realiseren betalen reizigers met bestemming Brussels Airport - Zaventem een toeslag van € 5,30. Met de Diabolo Toeslag kunnen de poortjes op Brussels Airport - Zaventem geopend worden.

Als u online een ticket koopt, is de prijs inclusief de Diabolo Toeslag. Dus koop uw ticket online!
U kunt deze extra toeslag ook telefonisch of aan de balies kopen. Tenslotte heeft u ook de mogelijkheid om bij aankomst op Brussels Airport - Zaventem de toeslag in de desbetreffende automaten op de perrons aan te schaffen.
Let op: bij de NS-kaartautomaten is het niet mogelijk om een ticket inclusief Diabolo Toeslag te kopen. Indien u de Diabolo Toeslag niet voorgaand aan uw reis heeft aangeschaft, dan kunt u dat bij aankomst op Brussels Airport - Zaventem alsnog doen.

Let op!

  • De hier genoemde reistijden en frequenties gelden overdag op werkdagen en zijn onder voorbehoud. Raadpleeg de reisplanner voor meer informatie.
  • Wij adviseren u om bij het plannen van uw reis voldoende overstap- en inchecktijd in te plannen, zodat áls u onverhoopt vertraging oploopt u uw vlucht niet mist.
  • Vliegveld Brussels Airport - Zaventem (BRU) en vliegveld Brussel Zuid - Charleroi (CLR) worden door sommige luchtvaartmaatschappijen beiden aangeduid als "vliegveld Brussel". Uw luchtvaartmaatschappij kan u vertellen van welk vliegveld u vliegt.

Brussels Airport - Zaventem

Vanaf € 48,50

Veilig betalen met

Boek uw treinticket

X
X

Mis geen enkele aanbieding!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste de beste aanbiedingen.

Hulp nodig?

*Vanafprijs op basis van 2e klas No-Flex tarief vanaf Amsterdam Centraal naar Brussel Zuid. Los kaartje naar Luchthaven niet inbegrepen. Beperkt beschikbaar en na aankoop niet meer te wijzigen en / of annuleren.