Parijs Orly Airport met Thalys

Vanaf € 35

Parijs Orly Airport

Parijs Orly Airport met Thalys

  • Enkele reis vanaf € 35* tot Parijs
  • Reistijd 4 uur
  • 11 keer per dag via Parijs met Thalys en metro
  • Rechtstreeks naar het centrum van Parijs

Luchthaven Parijs Orly Airport

De luchthaven Paris-Orly is vernoemd naar de vlakbij gelegen voorstad Orly, 14 km ten zuiden van Parijs. Het vliegveld heeft een eigen station dat met Parijs verbonden is via de RER-lijnen B en C.

Kijk op de de reisplanner voor de volledige dienstregeling.

Met Thalys naar Parijs Orly Airport

Om luchthaven Paris-Orly te bereiken, reist u comfortabel met Thalys naar Paris-Nord. Vanaf dit spoorwegstation neemt u metrolijn 5 richting Place d’Italie en stapt u uit bij Paris-Austerlitz. Daar stapt u over op RER-lijn C (vertrekt elk kwartier) tot aan de halte Anthony. Het laatste stukje reist u in de volautomatische metro Orlyval. De totale reistijd van Paris Austerlitz naar de luchthaven bedraagt tussen de 35 en 60 minuten. De prijs van de metro is ongeveer €15.

Meer over tarieven en tickets van Thalys

Let op!

  • De hier genoemde reistijden en frequenties gelden overdag op werkdagen en zijn onder voorbehoud. Raadpleeg de reisplanner voor meer informatie.
  • Wij adviseren u om bij het plannen van uw reis voldoende overstap- en inchecktijd in te plannen, zodat áls u onverhoopt vertraging oploopt u uw vlucht niet mist.
  • De genoemde prijzen zijn exclusief het openbaar vervoer van het station naar de luchthaven. De prijs van het metroticket is ongeveer € 15.

Parijs Orly Airport

Vanaf € 35

Veilig betalen met

*Vanafprijs op basis van 2e klas No-Flex tarief op Thalys van Amsterdam Centraal naar Paris-Nord. Los kaartje naar Luchthaven niet inbegrepen. Beperkt beschikbaar en na aankoop niet meer te wijzigen en / of annuleren.