Kort voor vertrek boeken

Kort voor vertrek boeken

Wat zijn uw opties?

Homeprint en mobiel ticket

Voor alle bestemmingen in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en voor tickets voor Thalys en Eurostar is het mogelijk om online een ticket te kopen.

Het is mogelijk om een mobiel ticket te boeken voor Thalys naar Antwerpen, Brussel, Lille en Parijs en voor alle bestemmingen in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië.

Controle vindt o.a. plaats op basis van uw legitimatie. Neem uw geldige legitimatiebewijs mee, de conducteur kan hierom vragen.

Lees meer over Homeprint
Lees meer over een mobiel ticket

Bij een kaartautomaat kopen

U kunt ook bij de kaartautomaat uw ticket kopen. De kaartautomaat vindt u op nagenoeg elk station in Nederland. Hier koopt u tickets naar vrijwel elk station in België en naar een flink aantal bestemmingen in Duitsland en Luxemburg. U reist dan zonder reservering. Reist u op doordeweekse dagen na 9.00 of in het weekend, dan kunt u ook uw voordeelurenkaart gebruiken.

Lees meer over kaartautomaat op het station
Lees meer over de bestemmingen in de kaartautomaat

Tickets afhalen bij NS International-balie in de servicewinkel

Wilt u binnen 5 dagen reizen naar een bestemming die niet in de kaartautomaat wordt aangeboden of die niet thuis kan worden uitgeprint? Boek dan vanaf een station waar een NS International-balie aanwezig is. U vindt deze NS International-balie in één van de servicewinkels op de internationale stations. De tickets kunt u met uw boekingscode tot 1 uur voor vertrek afhalen aan de NS International-balie in de Servicewinkel op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Wanneer u heeft betaald met een creditcard toont u deze creditcard bij het afhalen. Houd vooral in de vakantieperiodes rekening met drukte en wachttijden aan de balies, haal uw tickets indien mogelijk eerder af.

Bekijk hier de openingstijden van de verschillende NS International-balies in de servicewinkels

Online boeken

Wanneer u kort voor vertrek online wilt boeken naar een bestemming waarvan de tickets alleen per post kunnen worden verzonden (dit wordt in de boekingsmodule aangegeven) én u reist niet vanaf één van de internationale stations dan adviseren wij u het volgende te doen:

  1. Selecteer één van de eerder genoemde internationale vertrekstations in het 'van' veld van de boekingsmodule.
  2. Boek een ticket in de online boekingsmodule en kies 'afhalen op station' als optie om uw ticket op te halen.
  3. U koopt het kaartje van uw plaatselijke station naar het internationale station in de kaartautomaat op het station.
  4. U haalt het ticket van uw internationale reis op bij de NS International-balie in de servicewinkel.