Zakelijk Londen Eurostar

Zakelijk reizen naar Londen

met Eurostar

  • Business Premier tickets
  • Geen bijkomende bagagekosten
  • Inchecken bij Eurostar is een formaliteit
  • Uw reistijd is declarabel

Zoek treintickets

Business Premier tickets

Business Premier Tickets zijn specifiek ontwikkeld om het de zakelijke reiziger zo comfortabel mogelijk te maken. Stopcontacten, diverse internationale kranten en magazines en catering aan de plaats zijn een paar zaken die opvallen. Belangrijk om te noemen is ook het feit dat kinderen niet in het Business Premier gedeelte geboekt kunnen worden. Extra rustig dus als u wilt werken of een meeting voorbereiden.

Overige reisklassen Eurostar: 1e klas en 2e klas

Business Lounges

Reist u met een 1e klas Business Premier treinticket dan kunt u gratis gebruik maken van de comfortabele Eurostar Business Lounge op de stations Brussel-Zuid en London St. Pancras. De lounges bevinden zich in het gedeelte na inchecken op station Brussel-Zuid en London St. Pancras. Vlak voor vertrek van de Eurostar trein klapt u in de lounge uw laptop even dicht, neemt plaats in de trein, doet uw laptop weer open en werkt rustig verder. Dit neem nog geen 5 minuten in beslag. U verliest dus nauwelijks werktijd.

Geen bijkomende bagage kosten

Een laptop en een rolkoffer mee? U hoeft hier niets extra voor te betalen. En heeft u een iets grotere koffer mee dan zijn daar beperkt ook bagagerekken in het treinstel voor beschikbaar.

Electronische apparatuur tijdens de reis

Het uitschakelen van electronische apparatuur is niet nodig bij reizen met Eurostar. In de 1e klas zijn tevens stopcontacten aanwezig zodat u uw smartphone of laptop nog even kunt opladen.

Uw reistijd is declarabel

De tijd die u reist kunt u effectief benutten door gewoon lekker door te werken. U kunt bijvoorbeeld in de trein doorwerken aan het voorstel voor een klant. Eindelijk is reistijd echt werktijd!

Reistijden naar Londen

Traject Thalys & Eurostar Intercity Brussel & Eurostar
Intercity Brussel & Eurostar Amsterdam - Londen 4:38 uur 5:10 uur
Schiphol - Londen 4:23 uur 4:54 uur
Rotterdam - Londen 3:59 uur 4:29 uur

Boek uw treinticket

X
X

Hulp nodig?