Werkzaamheden Duits boekingssysteem
Jongerenvoordeel

Jongerenvoordeel

Europa ligt aan je voeten

Voor alle spontane globetrotters hebben we nu spectaculaire prijzen. Doe eens gek en boek een treinreis naar een van deze geweldige Europese steden. Rondreizen of lekker shoppen? Het kan allemaal!

 • Voordeel voor jongeren t/m 25 jaar
 • Aankomen in hartje stad
 • Grote hippe steden of een rondreis door Europa?
 • Parijs & Lille

  Parijs is gewoon perfect!

  Eiffeltoren beklommen, Notre Dame bezichtigd en langs de Seine gewandeld? Dan is het tijd om eens flink te gaan shoppen. Bijvoorbeeld in de trendy wijk Le Marais. En daarna het uitgaansleven in!
  Zoek tickets Parijs

  Vlaamse stad in Frankrijk

  Wie voor het eerst in Lille komt, valt op slag voor de unieke sfeer: Franse allure met een vleugje Belgische charme. De historische binnenstad barst bovendien uit z’n voegen van de hippe boutiques en knusse restaurantjes!
  Zoek tickets Lille
  Vanaf 12 t/m 17 jaar
  Als je jonger bent dan 18 jaar mag je gebruik maken van het jongeren tarief. Als je alleen reist zonder begeleiding van een volwassene moet je altijd een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien.

  Minderjarig jonger dan 18 jaar
  Als je alleen reist zonder begeleiding moet je de hele reis in het bezit zijn (en op aanvraag kunnen tonen) van de schriftelijke toestemming voor de reis van een ouder of wettige voogd.

 • België

  Met Thalys naar België?

  Thalys naar Antwerpen en Brussel rijdt vanaf Amsterdam via Schiphol en Rotterdam naar België. Boek je tickets met jongerenkorting en reis voordelig!
  Zoek tickets Antwerpen

  Reizen met Intercity Brussel?

  Met Intercity Brussel ben je voordelig uit als je vroeg boekt en doordeweeks reist. Heb je ook nog een studenten OV? Dan kan het nóg goedkoper!
  Lees meer

  Shop till you drop in Antwerpen

  Slenter door de gezellige straatjes of feest tot diep in de nacht! In deze stad verveel je je nooit.
  Zoek tickets Antwerpen

  Prijzen Intercity Brussel naar Antwerpen

  Flex tarief Korting op NS traject Vrij reizen NS traject Flex tarief Korting op NS traject Vrij reizen NS traject
  2e klas 1e klas
  Enkele reis € 36,40 € 25,80 € 9,80 € 60,00 € 42,10 € 15,20
  Early bird week € 20,00 -- € 5,50 € 28,00 -- € 7,50
  Early bird weekend € 26,00 -- € 7,00 € 37,00 -- € 9,50

  Of ontdek Gent!

  Deze bourgondische studentenstad bezit naast een rijke historie ook vele leuke barretjes, clubs en cafés.
  Zoek tickets Gent

  Prijzen Intercity Brussel naar Gent

  Flex tarief Korting op NS traject Vrij reizen NS traject Flex tarief Korting op NS traject Vrij reizen NS traject
  2e klas 1e klas
  Enkele reis € 47,20 € 36,60 € 20,60 € 76,60 € 58,70 € 31,80
  Early bird week € 29,00 -- € 14,50 € 41,00 -- € 20,50
  Early bird weekend € 39,00 -- € 20,00 € 55,00 -- € 27,50
  Minderjarig
  Reis je alleen en ben je nog geen 18? Dan val je onder de verantwoordelijkheid van je ouders. Een schriftelijke verantwoordelijkheidsverklaring van je ouders is verplicht, de trainmanager kan hier om vragen.

 • Duitsland
  Duitsland barst van de leuke bestemmingen. Zowel voor een stedentrip als voor een langere vakantie heb je keuze genoeg. Reis met de trein naar Duitsland en ontdek het zelf. Er zijn treintickets naar meer dan 1800 Duitse bestemmingen online te boeken!

  Weekendje Berlijn?

  Doen! Bezoek de historische bezienswaardigheden in deze metropool. Club der Visionäre is een café dat ’s avonds verandert in een technoclub en dan moet de nacht nog beginnen... Viel Spaß. Al vanaf € 39 enkele reis, 2e klas.

  Zoek treintickets Berlijn

  Keulen is hot

  Keulen is de ideale stad voor een stedentrip, maar ook een dagje Keulen is goed te doen. Vintage shops, alternatieve cafeetjes. Und tanzen? Ook het nachtleven van Keulen is bruisend. Keulen is net zo hot als Berlijn, maar dan dichtbij huis. Al vanaf € 20 enkele reis, 2e klas.

  Zoek treintickets Keulen

  Alleenreizende jongeren
  Vanaf 12 t/m 14 jaar mag je alleen op pad en reizen met 50% korting. Als je ouder bent dan 15 jaar ontvang je geen korting.

 • Interrail

  Interrail: het treinavontuur wacht!

  Een paar dagen, twee weken of zelfs een maand lang rondreizen door Europa? Andere reizigers ontmoeten? Europa ontdekken op eigen tempo en de mooiste herinneringen opdoen?
  • Kinderen en Jongeren vanaf 12 t/m 27 jaar reizen met een eigen pas: de Jongere Pas. Deze pas geeft 25% korting en de prijzen vindt u op onze Interrail pagina.

 • Londen

  St. Pancras International

  Onderweg kan je lezen, kletsen, wat eten of even je benen strekken. Zo kom je ontspannen aan op station St. Pancras International. En daarmee is de eerste bezienswaardigheid meteen binnen. Dit station is één van de grootste Victoriaanse gebouwen van Londen en tegelijkertijd een luxe, eigentijds winkelcentrum. En ben je fan van Harry Potter? Mis dan niet het originele platform 9 ¾!

  Jongeren 12-15 jaar
  Als je tussen de 12 en 15 jaar bent en je wilt alleen zonder ouders / verzorgers naar Londen reizen, dan heb je een brief met toestemming van je ouders of verzorgers nodig.

  Let op: als je naar Londen reist met Eurostar moet je altijd in het bezit zijn van een geldig identiteitsbewijs. Ongeacht je leeftijd.