Ticketbalie NS International

Verkooppunten op NS stations

Waar kunt u terecht?

Servicewinkels

Om u extra goed van dienst te kunnen zijn, vindt u op alle (middel)grote NS-stations een of meerdere Servicewinkels. U kunt hier terecht voor uiteenlopende zaken, zoals tickets voor vele binnen- en buitenlandse bestemmingen en supplementen voor diverse producten van NS International.

Waar bevinden de servicewinkels zich op de stations?

Selfservicemeubel

Op het selfservicemeubel van een aantal Servicewinkels kunt u zelf uw ticket online boeken en eventueel printen – een service waarmee u op het allerlaatste moment, desnoods vlak voor vertrek, toch nog een ticket naar bijvoorbeeld Frankfurt of Parijs regelt. Voor betaling dient u gebruik te maken van een creditcard of via iDeal (internet bankieren).

Openingstijden

U vindt de Servicewinkels op de grote NS-stations. Bekijk de openingstijden van de verschillende Servicewinkels met een NS International balie.

Boekingskosten

Als u uw tickets aan de NS International-balie in de Servicewinkel of telefonisch bij het NS International Service Center koopt worden boekingskosten in rekening gebracht. Deze bedragen € 7,50 per persoon met een maximum van € 22,50 per boeking. Voor bestemmingen zonder verplichte reservering, die ook te koop zijn in de NS-kaartautomaat, betaalt u aan de NS International-balie in de Servicewinkel geen boekingskosten.

Online boeken, wel zo makkelijk

Wist u dat online boeken ook een bijzonder gebruiksvriendelijke manier is voor het bestellen van internationale treintickets? U kunt dan niet alleen snel en eenvoudig reserveren op het moment dat het u uitkomt, u betaalt bovendien ook geen boekingskosten.

Zoek treintickets

Boek uw treinticket

X
X

Waarom NSInternational.nl?

  • Vele Europese bestemmingen online te boeken
  • Nederlandse klantenservice
  • Online geen reserveringskosten
  • Veilig en gemakkelijk online betalen

Hulp nodig?