Met de trein naar Luxemburg

Thalys en reguliere treinen naar Luxemburg

 • Per intercity vanaf € 61,40
 • Reistijd trein Amsterdam-Luxemburg 5:42
 • Overstap in Brussel-Zuid
Zoek treintickets

Voordelige treintickets naar Luxemburg

Vanuit de Randstad reist u in slechts een paar uur met de trein naar Luxemburg. Snel en comfortabel met Thalys of met de Intercity Brussel naar onze Zuiderburen! De tickets voor Thalys boekt u al vanaf 3 maanden van tevoren. Voor Thalys geldt: hoe eerder u boekt, hoe lager de prijs.

Tickets voor Intercity’s en stoptreinen kunt u uw ticket tot op de dag van vertrek boeken voor dezelfde prijs. De voordelige tickets zijn:
Een Superdagretour België is één dag geldig. Reizen is toegestaan op maandag tot en met vrijdag na 9.00 uur en in het weekend, op bepaalde feestdagen en in juli/augustus de gehele dag.
Een Weekendretour geldt van vrijdag tot en met zondag. In weekenden zoals met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren wordt het weekend uitgebreid met die feestdagen.

Stedentrip naar luxe Luxemburg

Reis comfortabel met de trein naar Luxemburg, een van de rijkste steden van Europa. In het oude centrum van Luxemburg stad zijn dan ook veel luxe winkels en exclusieve boutiques te vinden.

Luxemburg is een belangrijke zakenstad voor de internationale bankwereld. Tegelijkertijd is de stad samen met Brussel en Straatsburg een van de belangrijkste vestigingsplaatsen van Europese instituties; het Europese Hof van Justitie is er gevestigd.

Uw treinreis met Thalys en reguliere treinen

Met Thalys of Intercity Brussel reist u tot Brussel-Zuid, waar u overstapt op een andere trein naar Luxemburg. Thalys gaat 12 keer per dag vanaf Amsterdam, Schiphol en Rotterdam.

Weekend Luxemburg: Boek online uw hotel in Luxemburg

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan hotels in Luxemburg en boek online. U boekt snel en eenvoudig een hotel voor een weekend in Luxemburg.

Lees meer

Reizen met Thalys

Thalys is dé hogesnelheidstrein voor dagelijkse verbindingen tussen Nederland, België en Frankrijk. ’s Zomers met Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk of ’s winters met Ski-Thalys naar de Franse Alpen? Alles kan, en snel ook!

Lees meer

Thuis uw tickets uitprinten

Uw tickets naar België, Duitsland, en ook uw tickets voor Thalys en Eurostar kunt u zelf thuis tickets uitprinten. Dat is wel zo handig.

Lees meer

Intercity direct als onderdeel van uw internationale reis

Reizigers met een internationaal ticket voor stoptreinen en Intercity’s naar België, kunnen op het traject Amsterdam-Rotterdam ook gebruikmaken van de Intercity direct. U heeft dan geen Toeslag nodig, uw internationale vervoerbewijs voor Intercity Brussel is voldoende. Houd u voor het reizen met Intercity direct rekening met korte overstaptijden in Rotterdam. Hoewel de overstap cross-platform is, de treinen staan op hetzelfde perron, kan de overstaptijd te kort zijn wanneer u bijvoorbeeld met veel bagage reist. De overstaptijd is 2 minuten. Wanneer u met kinderen of veel bagage reist raden we u aan een trein eerder naar Rotterdam te nemen.

* Prijs op basis enkele reis in 2e klas tegen het No-Flex tarief. Dit tarief is beperkt beschikbaar en na aankoop niet meer te wijzigen of te annuleren.


 

 

sluiten
sluiten

Notificatie

sluiten

Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund

Sluiten

Mogelijk werken sommige pagina's niet zoals gewenst.<br />Download voor een betere ervaring gratis een van de onderstaande browsers.

Selecteer en download een browser:

Notificatie

Sluiten

NS International verkoopt online een groot assortiment reizen vertrekkend vanuit Nederland naar het buitenland (enkele- en retourreizen) en reizen vanuit het buitenland naar Nederland (enkele- en retourreizen), en een beperkt aantal routes vanuit het buitenland naar een (ander) buitenland (enkele- en retourreizen). Overige reizen kunt u telefonisch reserveren via onze afdeling Telesales (0900-9296, euro0,35 p.m.) en aan de balies in de Tickets- en Servicewinkels op de (middel-)grote stations.

Notificatie

Sluiten

U kunt geen binnenlandse treinreis boeken op NSInternational.nl, m.u.v. de Intercity direct tussen Amsterdam Centraal en Breda. U kunt overige binnenlandse reizen boeken via NS.nl NS.nl

Notificatie

Sluiten

Het is niet mogelijk om meer dan 3 kortingskaarten te selecteren.

Notificatie

Sluiten

Deze korting is niet geldig in combinatie met een of meer van de al geselecteerde kortingskaarten

Notificatie

Sluiten

Notificatie

Sluiten

Mijn boekingen

Sluiten

Uw reis bekijken, wijzigen, annuleren.

Mijn boekingen

Sluiten

Uw reis bekijken, wijzigen, annuleren.

U kunt max. 3 kortingskaarten selecteren
 • Opslaan
 • Kies hier uw kortingskaarten en abonnementen.

  Let op: bij een leeftijd onder 12 jaar vervallen de kortingskaarten en geselecteerde abonnementen

  De door u gekozen combinatie komt niet in aanmerking voor weekendkorting.

  U kunt verder gaan of een eerdere vertrektijd kiezen.

 • Annuleer
 • Ga verder
 • Uw gegevens

  sluiten

  Gegevens geadresseerde:  Wijzig datum

  Sluiten

  Let op

  Lorem ipsum dolor sit amet...

  Geen zoekresultaten gevonden

  Sluiten

  We konden"{name}" niet vinden.
  Kies een bestemming uit de lijst.

  Een moment geduld aub

  s