Met de trein naar Oostenrijk

‘s Avonds vertrekken naar Oostenrijk en de volgende dag al in de sneeuw staan? Gun uzelf het gemak van reizen met de trein en reis met City Night Line of ICE International naar een van de vele Oostenrijkse bestemmingen. Treinen naar Oostenrijk vertrekken dagelijks.

Trein naar Wenen

Reis met de trein naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen en laat u betoveren. Wandel door de winkelstraten of langs de Donau en neem ’s avonds plaats op het pluche bij een van de beroemde opera’s.

Innsbruck

Te midden van imposante bergen die ’s winters vol sneeuw liggen, vindt u stads vertier in Innsbruck. Met historische gebouwen, diverse musea en galerieën, moderne architectuur en een keur aan restaurants en gezellige cafés.

Salzburg

Kunst, muziek, gastronomie, forten, parken en paleizen: Salzburg heeft het allemaal. Neem de kabelbaan naar de top van de Untersberg en kijk uit over deze prachtige stad en haar omgeving.

Linz

Reis met de trein naar Linz, de in 2009 benoemde Culturele Hoofdstad van Europa. Een moderne, bruisende stad met verborgen tuinen, rust en groen. Bestel de beroemde Linzer Torte en beleef de dynamiek van deze stad waar oud en nieuw samenkomen.

Tirol

De regio Tirol is vooral populair onder wintersporters. Maar ook ’s zomers is de streek een walhalla voor buitensporters en natuurliefhebbers. Sneeuwsport, wandelen en fietsen: in Tirol bent u heerlijk buiten en in beweging.

 

 

sluiten
sluiten

Notificatie

sluiten

Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund

Sluiten

Mogelijk werken sommige pagina's niet zoals gewenst.<br />Download voor een betere ervaring gratis een van de onderstaande browsers.

Selecteer en download een browser:

Notificatie

Sluiten

NS International verkoopt online een groot assortiment reizen vertrekkend vanuit Nederland naar het buitenland (enkele- en retourreizen) en reizen vanuit het buitenland naar Nederland (enkele- en retourreizen), en een beperkt aantal routes vanuit het buitenland naar een (ander) buitenland (enkele- en retourreizen). Overige reizen kunt u telefonisch reserveren via onze afdeling Telesales (0900-9296, euro0,35 p.m.) en aan de balies in de Tickets- en Servicewinkels op de (middel-)grote stations.

Notificatie

Sluiten

U kunt geen binnenlandse treinreis boeken op NSInternational.nl, m.u.v. de Intercity direct tussen Amsterdam Centraal en Breda. U kunt overige binnenlandse reizen boeken via NS.nl NS.nl

Notificatie

Sluiten

Het is niet mogelijk om meer dan 3 kortingskaarten te selecteren.

Notificatie

Sluiten

Deze korting is niet geldig in combinatie met een of meer van de al geselecteerde kortingskaarten

Notificatie

Sluiten

Notificatie

Sluiten

Mijn boekingen

Sluiten

Uw reis bekijken, wijzigen, annuleren.

Mijn boekingen

Sluiten

Uw reis bekijken, wijzigen, annuleren.

U kunt max. 3 kortingskaarten selecteren
 • Opslaan
 • Kies hier uw kortingskaarten en abonnementen.

  Let op: bij een leeftijd onder 12 jaar vervallen de kortingskaarten en geselecteerde abonnementen

  De door u gekozen combinatie komt niet in aanmerking voor weekendkorting.

  U kunt verder gaan of een eerdere vertrektijd kiezen.

 • Annuleer
 • Ga verder
 • Uw gegevens

  sluiten

  Gegevens geadresseerde:  Wijzig datum

  Sluiten

  Let op

  Lorem ipsum dolor sit amet...

  Geen zoekresultaten gevonden

  Sluiten

  We konden"{name}" niet vinden.
  Kies een bestemming uit de lijst.

  Een moment geduld aub

  s