Regionale treinen

Regionale treinenNaast Intercity en hogesnelheidsverbindingen kunt u op diverse trajecten naar het buitenland reizen per regionale stoptrein. Deze verbindingen worden door regionale vervoerders uitgevoerd.

  • Stoptrein naar Antwerpen en Luik
  • Stoptrein naar Düsseldorf
  • Stoptrein naar Herzogenrath en Aken
  • Stoptrein naar Mönchengladbach, Düsseldorf en Hamm
  • Stoptrein naar Gronau, Münster en Dortmund
  • Stoptrein naar Leer
Stoptreinen naar Antwerpen en Luik

Van Roosendaal naar Antwerpen en van Maastricht naar Luik reist u eenmaal per uur met de Belgische spoorwegen NMBS. U kunt hiervoor bij NS International een kaartje kopen, maar ook een kaartje tegen het Belgisch binnenlands tarief bij een NMBS-verkoopautomaat op station Roosendaal, Maastricht en Maastricht Randwijck of via de NMBS-website.
Een abonnement aanschaffen voor deze trajecten is mogelijk door een Grensabonnement bij NS te kopen tot het grenspunt (Vise of Roosendaal), en vanaf de grens een Belgisch grensabonnement op Mobib-card (te koop via een NMBS-balie). Voor het traject Maastricht-Luik is ook het zogenaamde Euregioticket verkrijgbaar, een speciaal dagticket dat u laat reizen door de gehele Euregio. Meer informatie over Euregioticket

Stoptrein van Arnhem naar Düsseldorf

Vanaf 6 april 2017 rijdt er eenmaal per uur een stoptrein van Abellio tussen Arnhem Centraal en Düsseldorf Hbf. De trein stopt in Nederland alleen in Arnhem en Zevenaar. In Duitsland wordt er gestopt op de stations Emmerich, Praest, Millingen, Empel Rees, Haldern, Mehrhoog, Wesel-Feldmark, Wesel, Friedrichsfeld, Voerde, Dinslaken, Oberhausen- Holten, Oberhausen- Sterkrade, Oberhausen Hbf, Duisburg Hbf, Düsseldorf Flughafen en eindbestemming Düsseldorf Hbf. U kunt online bij NS International een kaartje kopen voor deze stoptrein. Reizigers vanuit Arnhem en Zevenaar kunnen ook een kaartje kopen in de kaartverkoopautomaat van het Verkehrsverbund Rhein-Ruhr (VRR) op hun vertrekstation of in de online ticketshop van het VRR. Dit kan voor u voordeliger zijn. Houdt u er rekening mee dat u met uw Abellio vervoersbewijs geen gebruik kunt maken van ICE International tussen Arnhem en Düsseldorf.

Stoptrein van Heerlen naar Herzogenrath en Aken

Met de stoptrein van DB Regio reist u eenmaal per uur naar Herzogenrath, waar u over kunt stappen richting Aken. U kunt hiervoor bij NS International een kaartje kopen, maar ook een kaartje tegen Duits binnenlands tarief bij een DB verkoopautomaat op station Heerlen en de tussenliggende stations. Op dit traject is ook het speciale Euregioticket geldig.
Meer informatie over Euregioticket

Stoptrein van Venlo naar Mönchengladbach, Düsseldorf en Hamm

Eenmaal per uur rijdt er een trein van Keolis van Venlo naar onder meer Mönchengladbach, Düsseldorf en door naar eindbestemming Hamm. Hiervoor kunt u bij NS International een kaartje kopen, maar u kunt ook een kaartje tegen Duits binnenlands tarief aanschaffen. Dit kan onder meer bij een DB-verkoopautomaat op station Venlo.

Stoptrein van Enschede naar Gronau, Münster en Dortmund

Eenmaal per uur reist u naar Münster en naar Dortmund vanaf Enschede met DB Regio. Bij NS International kunt u hiervoor een kaartje kopen, maar u kunt ook een kaartje tegen het Duits binnenlands tarief aanschaffen. Dit kan onder meer bij een DB-verkoopautomaat op de stations Enschede, Enschede de Eschmarke en Glanerbrug.

Stoptrein van Groningen naar Leer

Van Groningen naar Leer reist u eenmaal per uur met Arriva. Bij NS International kunt u hiervoor een kaartje kopen, maar op dit traject kunt u ook in- en uitchecken met uw OV-chipkaart tegen regionaal tarief.

Boek uw treinticket

X
X

Mis geen enkele aanbieding

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste de beste aanbiedingen.

Onze topbestemmingen

Vanaf € 35
Eifeltoren Parijs

Parijs

De stad van de liefde, kunst én de mode. U verveelt zich nooit!

Vanaf € 29
Lille aan het water

Lille

Schitterende oude binnenstad met sterke Vlaamse invloeden.

Vanaf € 39
Berlijn stad

Berlijn

Levendig en veelzijdig: een oude stad in een modern jasje.

Vanaf € 20
Düsseldorf vanaf het water

Düsseldorf

Modestad met een rijke historie en bruisend nachtleven.

Vanaf € 20
Keulen brug nacht

Keulen

Stad vol kunst, architectuur en theater. Reistijd v.a. 2:38 uur.

Vanaf € 59
Overzicht Londen

Londen

Volop historie, cultuur en winkels. Londen bruist dag en nacht.

Vanaf € 29
Brussel vlag

Brussel

Zo dichtbij en er toch even helemaal tussenuit!

Vanaf € 40
Frankfurt stad

Frankfurt

Zakenstad met veelzijdig karakter: reistijd v.a. 3:46 uur.

Vanaf € 29
Toren antwerpen

Antwerpen

Een levendige stad waar de ware Bourgondiër zich thuis voelt.

Vanaf € 59
Overzicht Londen

Londen

Volop historie, cultuur en winkels. Londen bruist dag en nacht.

Vanaf € 35
Eifeltoren Parijs

Parijs

De stad van de liefde, kunst én de mode. U verveelt zich nooit!

Hulp nodig?

*Genoemde vanafprijzen zijn op basis van enkele reis, 2e klas, vanaf Amsterdam Centraal. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden.