Weekendje weg

Weekendje weg met de trein

Wilt u er even tussenuit en een andere stad ontdekken? Dan is een citytrip een uitstekende aangelegenheid. Voor een weekendje weg wilt u snel en comfortabel reizen en niet onnodig tijd verliezen. Als u met de trein reist, hoeft u niet in te checken, komt u aan in het hart van de stad en heeft u bijvoorbeeld geen parkeerproblemen. U komt ontspannen aan op uw bestemming en kunt direct beginnen aan de ontdekkingstocht in de stad!

Weekendje Parijs

Parijs is de ideale bestemming voor een weekendje weg. In deze veelzijdige wereldstad gaan kunst, cultuur en het goede leven hand in hand.

Weekendje Berlijn

Een weekendje Berlijn is heerlijk genieten. Het is een prachtige en historische bestemming voor een weekendje weg. Berlijn heeft het allemaal; Moderne en historische kunst, een hippe mode- en kunstscene en heel erg veel (recente) historie

Weekendje Antwerpen

Wilt u liever niet te ver weg voor uw weekendje weg? Dan is Antwerpen iets voor u. In de grootste stad van Vlaanderen vindt u een breed scala aan activiteiten.

Weekendje Brussel

Brussel is een wereldstad. De stad waar de Europese Commissie, de Raad van de Europese Unie, de Europese Raad en de tweede zetel van het Europees Parlement gezeteld zijn en daarom ook zeer multicultureel en een ware metropool.

Weekendje Lille

Een absolute aanrader voor een weekendje weg is Lille (ook bekend als Rijsel) met haar schitterende oude binnenstad.

Weekendje Keulen

Keulen is een perfecte bestemming voor een weekendje weg. Het is de oudste stad van Duitsland en dat is te zien. Keulen is te omschrijven als open, tolerant en multicultureel en kent daarnaast een grote historie.

Weekendje Düsseldorf

Düsseldorf is niet de eerste plek waar je aan denkt voor een stedentrip. Een weekendje Düsseldorf is daarom voor velen nog een ware ontdekkingstocht. Düsseldorf behoort al jaren tot de top van de wereld met betrekking tot levenskwaliteit.

Weekendje Frankfurt

Wilt u een weekendje weg? Denk eens aan de imposante stad Frankfurt. Het financieel centrum van Europa is een stad van contrasten: het is een metropool met de overzichtelijkheid en gezellige pubs van een dorp.

Weekendje Londen

Een weekendje weg? Londen is door de veelzijdigheid en werelds karakter zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen.

 

 

sluiten
sluiten

Notificatie

sluiten

Deze versie van Internet Explorer wordt niet meer ondersteund

Sluiten

Mogelijk werken sommige pagina's niet zoals gewenst.<br />Download voor een betere ervaring gratis een van de onderstaande browsers.

Selecteer en download een browser:

Notificatie

Sluiten

NS International verkoopt online een groot assortiment reizen vertrekkend vanuit Nederland naar het buitenland (enkele- en retourreizen) en reizen vanuit het buitenland naar Nederland (enkele- en retourreizen), en een beperkt aantal routes vanuit het buitenland naar een (ander) buitenland (enkele- en retourreizen). Overige reizen kunt u telefonisch reserveren via onze afdeling Telesales (0900-9296, euro0,35 p.m.) en aan de balies in de Tickets- en Servicewinkels op de (middel-)grote stations.

Notificatie

Sluiten

U kunt geen binnenlandse treinreis boeken op NSInternational.nl, m.u.v. de Intercity direct tussen Amsterdam Centraal en Breda. U kunt overige binnenlandse reizen boeken via NS.nl NS.nl

Notificatie

Sluiten

Het is niet mogelijk om meer dan 3 kortingskaarten te selecteren.

Notificatie

Sluiten

Deze korting is niet geldig in combinatie met een of meer van de al geselecteerde kortingskaarten

Notificatie

Sluiten

Notificatie

Sluiten

Mijn boekingen

Sluiten

Uw reis bekijken, wijzigen, annuleren.

Mijn boekingen

Sluiten

Uw reis bekijken, wijzigen, annuleren.

U kunt max. 3 kortingskaarten selecteren
 • Opslaan
 • Kies hier uw kortingskaarten en abonnementen.

  Let op: bij een leeftijd onder 12 jaar vervallen de kortingskaarten en geselecteerde abonnementen

  De door u gekozen combinatie komt niet in aanmerking voor weekendkorting.

  U kunt verder gaan of een eerdere vertrektijd kiezen.

 • Annuleer
 • Ga verder
 • Uw gegevens

  sluiten

  Gegevens geadresseerde:  Wijzig datum

  Sluiten

  Let op

  Lorem ipsum dolor sit amet...

  Geen zoekresultaten gevonden

  Sluiten

  We konden"{name}" niet vinden.
  Kies een bestemming uit de lijst.

  Een moment geduld aub

  s