Internationale sportevenementen

Sport en trein

Sportevenementen en sporten in het buitenland

Hartstochtelijk fan of fanatieke deelnemer? Onze hogesnelheidstreinen brengen u razendsnel naar de spannendste wedstrijden en (top)sportevenementen zoals tenniswedstrijden, wielerrondes of marathons. En dat terwijl u comfortabel van een hapje of drankje geniet. Klaar voor de start? Instappen maar!

Zoek treintickets

Komt u in beweging?

Dat bewegen goed is, weten de meeste mensen wel. Maar sommigen denken dan meteen aan het lopen van de marathon of krijgen angstvisioenen van helse trimbanen. Goed nieuws voor u als treinreiziger: tijdens uw reis beweegt u moeiteloos al snel 30 minuten per dag! Omdat reizen met de trein en bewegen bij elkaar horen, is NS Supporter van Bewegen.

Vervoer naar uw sportbestemming

In vele opzichten is de trein het ideale vervoersmiddel om naar een sportevenement te reizen. Om te beginnen zijn de bestemmingen goed bereikbaar met de trein. U komt aan in hartje stad en kunt indien nodig eenvoudig uw weg vervolgen met het openbaar vervoer. De trein is ook veel comfortabeler dan eigen vervoer. U kunt fit blijven door regelmatig uw benen te strekken. Bovendien heeft u de gelegenheid om alvast uw rugnummer op te spelden of dat spandoek voor uw idool af te maken!

Verken de stad op hardloopschoenen

Een weekendje Parijs, Berlijn of Londen in het vooruitzicht? Gooi dan ook uw hardloopschoenen in uw koffer. Ren een (autovrij!) rondje langs de Seine, langs vele bezienswaardigheden naar de Brandenburger Tor of langs de hotspots aan de Theems. Fotomomentjes genoeg! Met de website en app RunnerMaps kunt u heel eenvoudig uw eigen route uitstippelen.

Is hardlopen niets voor u? We bieden ook fantastische wandelroutes aan!

Looproute Parijs title=

Boek uw treinticket

X
X

Mis geen enkele aanbieding

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste de beste aanbiedingen.

Hulp nodig?