Kerstmarkt Dusseldorf

Vanaf € 20

Kerstmarkt in Düsseldorf

Comfortabel met de trein

Vier kerst in Düsseldorf

De mooiste tijd van het jaar beleeft u in Düsseldorf. Deze stad verandert rond kerstmis in een dorp van verlichte peperkoekhuisjes, waar de geuren van Bratäpfel (gebraden appels), Zimtsterne (kaneelkoekjes) en Reibekuchen (aardappelkoeken) u tegemoet komen. Een feest dat u een keer moet meemaken!

Uw reis naar Düsseldorf met ICE International

De hogesnelheidstrein ICE International rijdt dagelijks vanuit Nederland naar Duitsland en Zwitserland. Met ICE International reist u snel, comfortabel en ontspannen. Vanaf Amsterdam Centraal rijdt ICE International 7 keer per dag in iets meer dan 2 uur rechtstreeks naar Düsseldorf en vice versa. U boekt uw reis al vanaf € 20. Bekijk voor uw reisschema de internationale reisplanner.

Per Intercity naar de kerstmarkt in Düsseldorf

Bij NS International kunt u ook terecht voor uw internationale treinreizen met de reguliere Intercity’s. Woont u in het zuidoosten van Nederland? Dan zijn de Duitse kerstmarkten extra dichtbij!

Traject Reistijd
Venlo - Düsseldorf 1:03 uur
Roermond - Düsseldorf 1:32 uur
Maastricht - Düsseldorf 2:10 uur

Wanneer?

De kerstmarkt in Düsseldorf is geopend van 21 november tot 30 december 2019 (wijzigingen voorbehouden). Kijk voor de actuele openingstijden op deze pagina.

Wat is er nog meer te doen?

Vooral veel shoppen, winkelen en kopen. In het trendy Düsseldorf vindt u zowel de beroemde flaneerpromenade Königsallee als de Schadowstrasse, die bekend staat als de drukste winkelstraat van Duitsland. Ook het gezellige uitgaanscentrum Altstadt is een bezoekje meer dan waard.

Düsseldorf

Vanaf € 20

Veilig betalen met

*Genoemde vanafprijzen zijn op basis van enkele reis, 2e klas, vanaf ieder station in Nederland. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden.