Kerstmarkt Hamburg

Vanaf € 35

Kerstmarkt in Hamburg

Comfortabel met de trein

Vier kerst in Hamburg

Duitsland is het kerstland bij uitstek; nergens anders viert Gemütlichkeit zo’n hoogtij. Ook in Hamburg staat de meest knusse periode van het jaar in het teken van kerstmarkten en de geur van gemberkoek, glühwein en gebakken appeltjes. Je krijgt het ultieme kerstgevoel in deze prachtig verlichte stad!

Uw reis naar Hamburg met Intercity Berlijn

Intercity Berlijn brengt u vanaf Amsterdam Centraal naar Osnabrück, waar u overstapt richting Hamburg (reistijd ca. 5 uur 10 minuten). U boekt uw unieke kersttrip al voor € 35*. Bekijk voor uw reisschema de internationale reisplanner.

Wanneer?

De kerstmarkten in Hamburg zijn op diverse plekken in de stad geopend van 26 november t/m 23 december 2018 (wijzigingen voorbehouden). Kijk hier voor de actuele data en openingstijden. Let op! 24 en 25 december zijn de kerstmarkten gesloten.

Wat is er nog meer te doen?

Wanneer u in Hamburg bent, mag u het spectaculaire uitzicht bij Inner Alster absoluut niet missen. Ook de kerstparade door het centrum van de stad is zeer de moeite waard!

Hamburg

Vanaf € 35

Veilig betalen met

*Genoemde vanafprijzen zijn op basis van enkele reis, 2e klas, vanaf ieder station in Nederland. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden.