Kerstmarkt Londen

Vanaf € 59

Kerstmarkt in Londen

Comfortabel met de trein

Vier kerst in Londen

Londen, de beste bestemming voor X-Mas shopping! In Londen vindt u een unieke kerstsfeer. Werkelijk de hele stad is feestelijk versierd, de spectaculaire etalages zijn een lust voor het oog en ook de bezienswaardigheden zijn extra feestelijk met kerst.

Londen

Uw reis naar Londen met Eurostar

Eurostar is dé hogesnelheidstrein die dagelijks vanuit Brussel-Zuid naar Lille, Ebbsfleet en Londen vertrekt. Vanaf Brussel rijdt Eurostar met 300 km/u.

Eurostar rijdt iedere 2 uur vanaf Brussel in ca. 2 uur rechtstreeks naar Londen. U boekt uw reis vanuit Nederland al vanaf € 59*. Bekijk voor uw reisschema de internationale reisplanner.

Tickets Intercity Brussel geldig vanaf elk station in Nederland

Treintickets voor Intercity Brussel i.c.m. Eurostar zijn geldig vanaf elk station in Nederland. Daarnaast is onlangs de vanafprijs verlaagd waardoor u 2e klas tickets kunt boeken vanaf € 59 per enkele reis. Dit non-flex tarief is niet om te ruilen of om te boeken.

Wanneer?

De kerstmarkt in Hyde Park in Londen is geopend van 1 november 2017 tot 3 januari 2018 (wijzigingen voorbehouden). Voor informatie over data en tijden verwijzen wij u naar de website van Visitlondon.

Wat is er nog meer te doen?

Hyde park verandert in een totaal Winter Wonderland met een grote ijsbaan, oneindig veel kerststallen en uiteraard een schitterend reuzenrad. De ontsteking van de Regent Street Christmas lights en de lampjes in de enorme kerstboom op Trafalgar Square zijn festiviteiten die u niet mag missen. Bent u op zoek naar koopjes? Ga dan op jacht tijdens 2e kerstdag (Boxing Day).

Londen

Vanaf € 59

Veilig betalen met

Boek uw treinticket

X
X

Mis geen enkele aanbieding!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste de beste aanbiedingen.

*Genoemde vanafprijzen zijn op basis van enkele reis met Intercity Brussel en Eurostar, 2e klas, vanaf ieder station in Nederland. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden.