Parijs Charles de Gaulle Airport met Thalys

Vanaf € 35

Parijs - Charles de Gaulle Airport

Parijs Charles de Gaulle Airport met Thalys en de metro

  • Enkele reis vanaf € 35* tot Parijs
  • Vanaf 31 maart 2019 een directe Thalys!
  • 10x per dag via Parijs met Thalys en metro
  • Reistijd vanaf Amsterdam Centraal - Charles de Gaulle Airport 4 uur 9 minuten
Vanaf 31 maart 2019 rechtstreeks met Thalys!

Vanaf 31 maart 2019 rijdt Thalys tweemaal per dag van Amsterdam via Schiphol en Rotterdam rechtstreeks naar Parijs - Charles de Gaulle Airport.

Charles de Gaulle Airport in Parijs

Een van de belangrijkste luchthavens van Europa is Paris-Charles de Gaulle, dat ook bekendstaat als Roissy of kortweg Charles de Gaulle. Het ligt op ongeveer 25 km ten noordoosten van Parijs en is uitstekend bereikbaar per trein.

Kijk op de de reisplanner voor de volledige dienstregeling.

Met Thalys naar Charles de Gaulle Airport in Parijs

Om Charles de Gaulle Airport Parijs te bereiken, reist u snel en comfortabel met Thalys naar Parijs waar u uitstapt op Paris-Nord. Hier vandaan neemt u de RER-B (snelmetro) naar de luchthaven. Deze trein vertrekt elke 5 minuten. De reistijd vanaf Paris-Nord bedraagt tussen de 45 en 60 minuten. Metrokaartjes worden op Gare du Nord op vele plaatsen verkocht, ook in Thalys kunt u bij het barrijtuig een metrokaartje kopen.

Meer over tarieven en tickets van Thalys

Overstappen op Brussel-Zuid (Midi)

Ook rijdt er een rechtstreekse TGV naar Paris-Charles de Gaulle vanaf Brussel Zuid. Hiervoor reist u met Thalys of InterCity Brussel naar station Brussel-Zuid. Hier stapt u over op de TGV.

Meer over tarieven en tickets van TGV

Let op!

  • De hier genoemde reistijden en frequenties gelden overdag op werkdagen en zijn onder voorbehoud. Raadpleeg de reisplanner voor meer informatie.
  • Wij adviseren u om bij het plannen van uw reis voldoende overstap- en inchecktijd in te plannen, zodat áls u onverhoopt vertraging oploopt u uw vlucht niet mist.
  • De genoemde prijzen zijn exclusief het openbaar vervoer van het station naar de luchthaven. De prijs van het metroticket is ongeveer € 10.

Charles de Gaulle Airport

Vanaf € 35

Veilig betalen met

* Vanafprijs op basis van enkele reis 2e klas No-Flex tarief op Thalys en Prems-tarief op TGV enkele reis. Tarief is beperkt beschikbaar en dient minimaal 2 weken voor vetrek aangeschaft te zijn. Na aankoop niet meer te wijzigen danwel te annuleren. 

** Prijs op basis van weekendretour Benelux i.c.m. Low Fixed Prem-tarief op TGV in 2e klasse. Tarief beperkt beschikbaar, 3 maanden voor vertrek al te boeken en na aankoop niet meer te wijzigen/annuleren.