Met de trein naar Disneyland Parijs

Vanaf € 35

Met de trein naar Disneyland Parijs!

Directe verbinding 31 maart 2019 met Thalys

U stapt uit voor het park

Er zijn twee mogelijkheden om met de trein naar Disneyland Paris te reizen en voor het park uit te stappen:

Vanaf 31 maart 2019 directe verbinding naar Disneyland Parijs

Vanaf 31 maart 2019 zijn alle Disney-idolen nóg bereikbaarder. Dan hoeft u namelijk niet meer in Brussel of Parijs over te stappen, maar reist u direct naar de poorten van Disneyland Resort Parijs. Twee keer per dag rijdt Thalys naar het pretpark, en dat in slechts 3 uur en 40 minuten!
Voordelig op stap? Boek uw tickets vroeg! De verkoop is gestart voor reizen tot half juli 2019.
Informatie over prijzen van kindertickets

 title=

Weekend Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is de ideale bestemming voor een gezellig weekendje weg! Ontmoet jouw favoriete Disneyfiguren en beleef de magie met het hele gezin of vrienden tijdens een weekendje weg.

Reis met Thalys naar Parijs en stap over op de metro

U reist met Thalys al v.a. € 35 naar Paris Gare du Nord. Vanaf Gare du Nord brengt de RER u in een klein uurtje en één overstap (op RER-station Chatelet-Les Halles) naar station Marne-la-Vallée. In de trein kunt u in de ThalysBar uw RER-kaartje kopen met bestemming Marne-la-Valée.

Reis naar Brussel en stap over op TGV

Vanuit Nederland neemt u Intercity Brussel of Thalys naar Brussel Zuid (Midi) en stapt u over op de TGV die rechtstreeks naar Marne-la-Vallée gaat. U stapt uit voor de hoofdingang van het pretpark.
Lees meer

Voordelen voor reizen met kinderen

In Thalys reizen kinderen t/m 3 jaar gratis wanneer u ze op schoot neemt en krijgen kinderen t/m 11 jaar korting. Voor hen is de pijs van een enkele reis € 15 in Standard, € 20 in Comfort en € 30 in Premium.

Niet in de rij staan voor een ticket bij het park?
Zoek voordelige toegangstickets Disneyland Paris

Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk de vlog van Teske over haar reis naar Disneyland.

Disneyland Parijs

Vanaf € 35

Veilig betalen met

*Genoemde vanafprijzen zijn op basis van enkele reis, 2e klas, vanaf Amsterdam Centraal. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en van toepassing zijn de tariefvoorwaarden.