• Zoeken Sluiten
  • Met een mijn NS account kunt u gegevens beheren, en makkeljk zelf zaken regelen als geld terugvragen bij een vertraging of wanneer u bent vergeten

  • EN
Trein naar Disneyland Paris
Vanaf € 35

Trein naar Disneyland Paris

Snel en comfortabel met TGV of Thalys
  • Vanaf € 35 met Thalys
  • Reistijd Amsterdam - Disney v.a. 4.30 uur (incl. transfer)
  • Tip! Vroeg boeken = voordelig reizen

Met de trein naar Disneyland Paris

Disneyland Paris ligt net buiten Parijs en is het hele jaar door uitstekend met de trein te bereiken. Bezoek het beroemdste pretpark van Europa en beland in een magische wereld vol sprookjes en sensatie.

Zoek voordelige toegangstickets Disneyland Paris

U stapt uit voor het park

Er zijn twee mogelijkheden om met de trein naar Disneyland Parijs te reizen en voor het park uit te stappen:

  • Reis naar Brussel en stap over op TGV
  • Reis met Thalys naar Parijs en stap over op de metro

Reis naar Brussel en stap over op TGV

Vanuit Nederland neemt u Intercity Brussel of Thalys naar Brussel Zuid (Midi) en stapt u over op de TGV die rechtstreeks naar Marne-la-Vallée gaat. U stapt uit voor de hoofdingang van het pretpark. De prijs naar Marne-la-Valleé met Intercity Brussel en TGV is vanaf € 49 en geldt vanaf elk station in Nederland.

Reis met Thalys naar Parijs en stap over op de metro

U reist met Thalys al v.a. € 35 naar Paris Gare du Nord. Vanaf Gare du Nord brengt de RER (Réseau Express Régional) u in een klein uurtje en één overstap op RER-station Chatelet-Les Halles naar station Marne-la-Vallée.

Tickets voor de RER zijn niet inbegrepen in de prijs. Deze kunt u wel kopen op station Gare du Nord. In de belangrijkste stations van RATP kunt u bovendien uw entreetickets voor het park zelf kopen. U hoeft dan niet meer in de rij te staan bij de ingang van het themapark.

Kinderkorting Thalys en TGV

Thalys en TGV bieden speciale tarieven voor kinderen tot en met 11 jaar. Voor Thalys is er ook een Family-tarief voor volwassenen die met kinderen reizen beschikbaar.

Meer over tarieven en kortingen

Familieruimtes aan boord van TGV

TGV beschikt over een aantal ruimtes waarin u aangenaam met uw kinderen kunt reizen: Elke trein beschikt over acht familieruimtes met vier plaatsen in rijtuigen 6 tot 8.

Disneyland Paris

Vanaf € 35

Veilig betalen met

Boek uw treinticket

X
X

Mis geen enkele aanbieding!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste de beste aanbiedingen.

Hulp nodig?

*Genoemde vanafprijzen zijn op basis van enkele reis, 2e klas, vanaf Amsterdam Centraal. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden.