Travel updates

Disruptions on the railroad tracks are published in Dutch. To view this page in English, please use Google Translate:
Translate into English

Werkzaamheden op het traject: IC Brussel 9239

IC Brussel 9239 uit Brussel en Antwerpen, Amsterdam C a 15:38 uur rijdt door defect materieel niet. Maakt u in Belgie gebruik van de volgende IC Brussel.

Werkzaamheden op het traject: Staking dinsdag 28 mei

NS verwacht op dinsdag 28 mei zeer ernstige hinder voor treinreizigers in het hele land als gevolg van de aangekondigde landelijke pensioenacties. Ook internationale treinen zullen hinder ondervinden.

De treinen tussen Maastricht en Visé en de treinen tussen Roosendaal en Essen zullen deze dag niet rijden in Nederland.  Het Belgische traject vanaf Visé en Essen zal wel worden gereden.

Reist u 28 mei van of naar het buitenland met een internationale trein? Dan kunt u uw reis bij uw oorspronkelijke verkooppunt annuleren of omboeken zonder dat hiervoor annuleringskosten in rekening worden gebracht. Dit kan tot uiterlijk 3 juni 2019.

Voor meer informatie kunt u terecht bij uw oorspronkelijke verkooppunt, het NS International Service Center 030-2300023 (lokaal tarief) of de NS International-balie in de Servicewinkel op de grotere stations

Werkzaamheden op het traject: Veiligheidscontroles

Vertrek van Paris Gare du Nord –Thalys
Om een goed verloop van de aanwezige veiligheidscontroles te garanderen, adviseren wij u om 20 minuten voor vertrek van uw trein aanwezig te zijn op het platform.

Werkzaamheden op het traject: Actuele reisinformatie op het binnenlandse traject

Voor actuele reisinformatie op het binnenlandse traject verwijzen wij u naar de site van ns.nl.