Vanaf € 39

Kerstmarkt in Berlijn

Comfortabel met de trein

Vier kerst in Berlijn

Er is geen mooiere verblijfplaats tijdens kerst dan Berlijn. Traditiegetrouw presenteert deze bruisende metropool een uniek decemberprogramma met tientallen sfeervolle kerstmarkten en cultuurfestiviteiten. Bent u deze winter ook van de partij?

Uw reis naar Berlijn met Intercity Berlijn

Intercity Berlijn rijdt dagelijks in 6 uur en 25 minuten van Amsterdam Centraal naar Berlijn. U boekt uw reis al voor € 39! één van de hipste steden van Duitsland. Intercity Berlijn is niet alleen snel, maar ook nog eens van alle gemakken voorzien. U boekt uw reis al voor € 39*. Bekijk voor uw reisschema internationale reisplanner.

Route Intercity Berlijn

Met Intercity Berlijn rijdt u vanaf Amsterdam Centraal rechtstreeks naar het centrum van Berlijn. U kunt ook opstappen in Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer of Hengelo. Via Hannover bent u dan in 6 uur en 25 minuten in de prachtige Duitse hoofdstad!

Lees alles over Intercity Berlijn

Traject Reistijd
Amsterdam CS - Berlijn 6:11 uur
Hilversum - Berlijn 5:50 uur
Amersfoort - Berlijn 5:36 uur
Apeldoorn - Berlijn 5:05 uur
Deventer - Berlijn 4:52 uur
Hengelo - Berlijn 4:13 uur

Wanneer?

De kerstmarkt in Berlijn is geopend van geopend van 23 november t/m 27 december 2015 (wijzigingen voorbehouden). Kijk hier voor de actuele data en openingstijden. Let op! Op 24 december is de kerstmarkt gesloten

Wat is er nog meer te doen?

Alleen al de Spaziergang over de prachtige laan Unter den Linden waar verlichte bomen een waanzinnig schouwspel bieden, maakt een bezoek aan Berlijn meer dan de moeite waard. En wat te denken van de Gendarmenmarkt met Berlijns grootste kerstmarkt of de mobiele ijsbaan op het Marlene-Dietrich-Platz?

Berlijn

Vanaf € 39

Veilig betalen met

Boek uw treinticket

X
X

Mis geen enkele aanbieding!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste de beste aanbiedingen.

Hulp nodig?

*Genoemde vanafprijzen zijn op basis van enkele reis, 2e klas, vanaf ieder station in Nederland. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden.