Vanaf € 19

Kerstmarkt in Oberhausen

Comfortabel met de trein

Vier kerst in Oberhausen

De kerstmarkt in Oberhausen, vlak over de grens, schrijf je eigenlijk met een hoofdletter K. Het is een van de grootste van Duitsland! Geniet hier van lekkere hapjes, kerstinkopen doen en drink een geurige Glühwein. Een onvergetelijke ervaring, en eenvoudig te beleven met ICE International.

Uw reis naar Oberhausen met ICE International

De hogesnelheidstrein ICE International rijdt dagelijks vanuit Nederland naar Duitsland en Zwitserland. Met ICE International is reist u snel, comfortabel en ontspannen.

Vanaf Amsterdam Centraal rijdt ICE International 7 keer per dag in nog geen 2 uur rechtstreeks naar Oberhausen. Instappen kan op stations Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem. U boekt al een treinticket vanaf € 19* per persoon. Bekijk voor uw reisschema de internationale reisplanner.

Per Intercity naar Oberhausen

Bij NS International kunt u ook terecht voor uw internationale treinreizen met de reguliere Intercity’s. Woont u in het zuidoosten van Nederland? Dan is de kerstmarkt in Oberhausen extra dichtbij!

Traject Reistijd
Venlo - Keulen 1:10 uur
Roermond - Keulen 1:39 uur
Eindhoven - Oberhausen 2:01 uur

Wanneer?

De kerstmarkt in Oberhausen is geopend van 14 november t/m 23 december 2015 (wijzigingen voorbehouden). Kijk hier voor de actuele data en openingstijden. Let op! Op 22 november is het nationale dodenherdenking in Duitsland. Op deze dag zijn de kerstmarkten gesloten of beperkt open.

Wat is er nog meer te doen?

Behalve de prachtige kerstmarkt vindt u in Oberhausen ook Warner Bros Movie World en SEA LIFE. Daarnaast staan de vele bioscopen, cafés en restaurants garant voor een hele avond amusement. Ook cultuurliefhebbers zitten hier goed met bijvoorbeeld de indrukwekkende exhibitieruimte Gasometer.

Oberhausen

Vanaf € 19

Veilig betalen met

Boek uw treinticket

X
X

Mis geen enkele aanbieding!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste de beste aanbiedingen.

Hulp nodig?

* Genoemde vanafprijzen zijn op basis van enkele reis, 2e klas, vanaf ieder station in Nederland. Alle tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en de van toepassing zijnde tariefvoorwaarden.